Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
Merhabalar arkadaşlar
forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)
nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla
var emmi lakin genede sorunsal olmakta. KEza fernk arabalarında fites çok önde. Lakin alaman arabalarında tam olması gereken yerde. Bakınız ford, opel. bu sıkıntı meydana getirende.
olabilir emmi ona dikkat ederim bir ara sikenik bulur isem.
lakin esasında kolunu kol dayamaya yasladığında vites tam avcunun içine denk gelmeli.
edc fites megane hb mi almalı yoksa sikenikmi
birde şu sikeniğin grandsız olanı glesede görsek
belki o daha makul olabilir bana
renolarda öle değil emmi. forda baktım özellikle. tam denk gelmekte idi dediğin yere.
emmi megan hb değilde sport tourer pek güzel.bence tabe.
lakin skenikinde havası başka. donanım çok yümsek.
biz neden bahsediyoz sen ne diyon emmi. ÇIk topikimizden. Pardon senin topikmiş.
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
mesela ben bir soru sorem
soru no 1 (resmiyete bak)
bu pazarbey neden aldığı grand sikenikini ıslatmıyor?
horoz kesmekle bu işler olmaz. bizim tezeoğlunun şahininde kestiydik horoz. seninki lüx işi sen deve kescen pazarbey emmi
Baatinsel emmi,sen enbaşta derhal o kitten kurtul, at denize gitsin.Alatı da salla peşinden..
Yav pzremmi,sana dedik atla gel sikeniki alınca derhal izimitten İst'a..Dinlemedin, eyi bir gaput goruyucu yaptırır dönerdin kırsalına, şimdi düşün gerisini artık..
İlla kırsala dönceeemm de dönceem dedin döndün bak gaputun daş maç curuf içinde kalakalmış zati..
Sorma emmi. Unuttum ben yaptırcektim koruma mukabili. Lakin yaşlılık iste gali.
Rimesel emmi sanı yok ıslatma mıslatma.
emmiler ben kirssalima donmekteyim.avaalanindan tilifon
mukabili yazmaktayim. kumkoy emmime okyanis emmime basta olmak uzere stanbul sehrine tesekkur eylemekteyim.
emmi kit lensi atmayi dusunmekteyim keza 2011de eylemlerim bu yonde devam edecektir.
kit lens olaraktan pentaks ve olimpus olmadıktan sonra at gitsin gali.
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150616 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225920 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196310 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -