Fotoğrafçılık Forumları
Okyanus'a Makina Alım Sorunsalı
foturaf aslında herşeyi anlatmakta. abimizin foturaf işinden ne kadar sovuduğu makinaya bakışından tutuşundan belli.
kendisine acil bi makina almalıyız.
ne demiş şayir.
vi ar dı vorl, vi ar dı çıldırın.
okyanus para işine girmeyelim.." yiğit insan yüzüne karşı medhedilmezmiş "...biz klavye başındada bu prensibi uygulayalım....pazarbey e ve sana ne kadar teekkür etsek azdır...bu kadarını yazdık artık...klavye gem filan dinlemiyor...kumköy de az yüklemiş filim çekimlerini...be mübarek 4 taneye ne gerek var....f5 in kendi başına çekim olayı alttaki deklanşöre elimizin dokunmasından herhalde..kapattık..işbu yüzden iki makarada kaldık...belki yarın alırız neticeyi....
emmi methedilecek birşey yok zira.
gezdik yedik içtik zaten olduğu kadarıyla.
keza siz az yiyorsunuz zati. iyiki benim gibi değilsiniz.
pazaremmi az yimiyor. adam balıkları çifter çifter yedi. lakin ben sofradan yarı aç kalktım.
keza benim yime içme sponsoru olduğumu duyan karapınar ve ereğli belediye başkanları zaten gerekli restorantları kapatmış idi açık büfe olaraktan bize tahsisli. dolayısı ile sponsorun da sponsoru var idi.
kumköy emmi sen diaları niye aldın anlamadım vallahi. şabanemminin zaten dijital kodaklı modaklı değişik üstten bakmalı makinesi var idi.
Sen dört dedin ya ondan alındı emmi,ne var..konuştun ya satan emmi ile de hem sen, buzdolabında çıkartırkene tükanda..
Onlarıda tab mab ettirme de gör konyayı sonra sen ..
Okyanus,kendime almadım,zira şaban bana al gel dedi ona almış idim perş günü filmleri..Torbayla verdim ya ona emanetlerini kendisine,,o çekecek imiş illa bişiler ne yapacaksa onca masraf edip de..
Millet artıkın o işleri bıraktı okyanus,pahalı filmler ve az yıkama yapan yerler yüzünden..Bulsun birilerini yaptırsın bakam..
emmi bende bıraktım netekim.
keza iki adet nikon analok makinesi orda yatmakta. birinin opjektifi mantarlandı yatmaktan. ötekisinede örümcek ağ bağlamıştır ihtimal dahilinde.
emmi ben dia çeker iken denklanşöre basmaya korkar idim.
keza pahalı meret. bitmesin diye ürkek davrandım yıllarca denklanşöre basmakta. karakterimdeki temkinli yapı ordan gelmektedir emmi.
emmi madem herkese bir poşet hediye aldın da bana niye almadın.
pazaremmiye de vermiş idin iki üç poşet ve çocuklarına.
keza şabanemmiye bir poşet dialı film.
Hediye değil beyav,,parasıyla aldım ona şabana, o daha ödemedi tediye mukabili ameli fiilini,, okyanus,,elliüç gayme tuttu hepsi zira.. Ben olsam almaz idim sekiz adet ürünü,,deymez..Ama illa çekecek imiş..Zira onun acaip alatının CF kartı da bitti idi orada..
Nerde çekecekse o kadar filmi hem .
emmi lakin pazaremmi evde hemen sana para verip tediyede bulunmuş idi.
o paraya dahil değilmiydi aldığın diasalar.
bende dedim pazaremmi evine gelene girer girmez para dağıtıyor keza.
yan yan bakıyor idim bana ne zaman sıra gelecek diye.
ellilik yüzlük pangınotlar vermiş idi emmi sana.
Eve girişte verdi bi tomar para bana o ayrı amel idi..Dönerkene Nivşehirdeki benzincide de vermişti ya bana gene banknot mukabili para, bizim pazaremmi..Siz de bana ne o ne parası dediniz idi,yan bakaraktan.. Saçıyordu sağa sola işte ne yapsın avkat emmimiz..,,ben abisiyim herhal vercek tabi bana para..
Gidip uyduruk navagasyon almış idi kendi başına,o alatında yolda beyni karıştı sanırım ki pzremmi satem bunu da demişti zira..
Emmiler nazar mukabili oldu navigasyonum. Iscakta cam önünde kalmaktanda olabilir. Kilitlendi kaldı gali. Eskişehirde. Enerede ise ankaraya kadar gidip geri döndüm manuel yol bulma mertebesinde.
Emmiler bence diyasıda nekatifide yasaklanmalı gali. KEza benim babamında tap makinası var. Büyütecini çıkarıp küneşte hateş yakarım .Başka ne işe yararki.
Kodak son diyasınıda üretip vermiş amerikalı birisine zati.
Şaban emmim vazgeçmeli bu işten. Üsten çift eksantirikli kodakı ile çeksin gali.
Emmiler bende para bol. Keza okyanus gelince kırsal avukat mertebesinde haset etsin diyede dağıtmışımdır.
SEvgili okyanus. Avatar tam sen. Kıllı mukabili.
Geçmiş olsun emmi,navagasyon alatının bozulacağı belli idi zati..
Alsana benimkinden %30 indirimli hemi de..,,yeri belli yurdu belli telf belli distiribütörün..Varsa yeni yazılım hemen mail ile sana geliyor onlardan bedava..
175'lik [lira] alsan düş %30'u, yeter sana orada gali, istersen 425'likten al..
İlgili olabilecek konular
-
Baki Kılıçarslan Anam Türküsü Bozlak
24 Kas. 2024, 21:05 prodersler
01024 Kas. 2024, 21:05
prodersler -
Ülkelere Göre Araba Markaları Ve Logoları
22 Kas. 2024, 15:47 prodersler
02822 Kas. 2024, 15:47
prodersler -
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk