mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Nüfus Patlamasımı Oldu

Yüksek seçim kurulu 2007 yılında yapılan genel seçimlere oranla seçmen sayısında 6 milyon kişilik bir artışın olduğunu söylüyerek yerel seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısının 48 milyonu aştığını açıkladı. Oysa aynı kurum 22 temmuz seçimleri arefesinde seçmen sayısının ülke nüfusuna göre 4,5 milyon fazla olduğunu söyleyerek seçmen sayısını geri çekmişti.
22 temmuz 2007-30 kasım 2008 tarihleri arasında geçen 16 aylık zaman diliminde ülke nüfusu yerinde sayarken yaşanan 6 milyonluk artışla 48 milyona ulaşan rakam ile yerel seçimlerde her üç vatandaştan 2 si sandığa gidecek.

Ayrıca ilk ve orta eğitim kurumlarında ders gören öğrenci sayısının 15 milyon civarı olduğunuda göz önünde bulundurursak ülkemizde 0-6 yaş arası çocuk nüfusunun ciddi anlamda düşük olduğu aşikardır.

Tarih: 30 Kasım 2008, 01:04 - İp: 78.***.**6.49
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Eleştiri:

Savcılığa neden suç duyurusnda bulunmadın peki?

Madem ki fotoğrafını da çektin?

Bence bu konuyu burda söz konusu yapmadan önce savcılığa suç duyurusunda bulunman

daha iyi olurdu?

Bakın siz mechulun salvolarına şimdi?

Tarih: 5 Aralık 2008, 00:19 - İp: 88.***.**0.212
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

KEsin kömürlerden 3-5 ton almıştır oda.

Tarih: 5 Aralık 2008, 00:32 - İp: 85.***.**7.128
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Benim ardına sığınabileceğim bir dokunulmazlık zırhım olmamasına rağmen
fotoğrafları ümraniye davasını yürüten sn savcıya göndermeyi düşündüm
Sonra vazgeçtim başka bir adrese yolladım
belkim gastede çıkar

Ayrıca medyadaki haberleri görüntüleri suç duyurussu olarak kabul eden savcılarımız belki burda bu konuyuda görüp suç duyurusu olarak kabul ederler

Tarih: 5 Aralık 2008, 00:49 - İp: 78.***.**2.34
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 5 Aralık 2008, 00:56 - İp: 85.***.**7.128
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Pazarbey yanılıyormuyum burda çıkan bir yazıyı cumhuriyet savcıları suç duyurusu olarak kabul edebilir değilmi

Tarih: 5 Aralık 2008, 01:00 - İp: 78.***.**2.34
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Öyleyse hapı yuttuk meçhul.
BEni zaten genelkurmay baş savcısı kesin öpcek.

Tarih: 5 Aralık 2008, 01:09 - İp: 85.***.**7.128
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Hukukçu olmadığım için bu konuda kesin bir fikir beyan etmiyorum
Konun uzmanı sensin

Tarih: 5 Aralık 2008, 01:16 - İp: 78.***.**2.34
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

pazaremmi muck !

ben alt kattaki asker komşumuza ara sıra gösteriyorum forumu, bak diyorum, halkın nasıl düşünüyor, ne diyor senin hakkında... sitenin plakasını aldı, ama üyeleri bilemem...

----------------------------------------------------------------------------------------
bu ülkede 1 numaralı davanın, 1 numaralı tanığı, kaçak ve taa nerelerden davayı yönetiyor, her gün tüm basın yayın organlarından bir muhabirle msn de uzun uzun sohbet ediyor... belgeler veriyor... bu mümkünse, o hooo ooo , bizim siteden kaç tane tuncay güney çıkar biliyor musunuz....

gündem zaten gayri ciddiyi , ciddi ; ciddiyi de gayri ciddi kılma çabası içerisinde yuğruluyor... site de bir nevi kamuoyu, gündemin makro hali...

Tarih: 5 Aralık 2008, 01:22 - İp: 78.***.**8.19
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Nüfus patlamış cidden hatta hidden.

Sanal seçmen kaynıyor ortalık...

Tarih: 5 Aralık 2008, 19:34 - İp: 78.***.**6.183
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

cmylmz

Tarih: 5 Aralık 2008, 20:14 - İp: 78.***.**2.237