Fotoğrafçılık Forumları
Netfoto Bitmiş
Netfotograf bitmiş ama bundan ne site sahibi Fikret Diker'in ne de adminin haberi var?
Zaten Pazaremmi ile kumköy emmi de yok.Tadı kaçmış artık buraların...
aleyküm selammmm Hüseyinim...
tato seni görmek ne güzel, hepinizi yeniden görmek ne güzel, buraya yeniden yazmak ne güzel...
Hadi bakalım olacak bişeyler, taş yerinden oynadı az gayretle, yosun tutmadan yuvarlanmaya devam edecek....
Kaç gündür bekliyorum birisi sitenin helvasından göndersin diye.
Pazarbey, Kumköy, Rokomet, Okyanus, Lazut olmadan bu sitenin tadı olmaz onlarda olmadığına göre bana müsade.
O zaman sana hoşcakal.
Diğer arkadaşlara merhaba
hakikaten hata nın da dediği gibi nerede bu insanlar. ben buraya ilk geldiğimde 2 grup vardı
1. Gaijin gibi teknik bilgiler veren fotoğraf bilgi bankası ekibi
2. pazarbey,kumköy,okyanus gibi bu sitedeki bilgileri eğlenceli keyifli bir hale getiren grup.
Açıkçası burada çok değerli fotoğrafçıları üzdüklerini gördüm(site sahibine yakın olan kişilerin saçma sapan saldırıları sonrası).
sonuç olarak eski günleri özleniyor.
selamlarrrrr bitmez net foto bizim ilk göz ağrımız herşeyden hersiteden vazgeçerim net fotodan asla çok güzel hatıralar ve heyecanlar yaşadık burada yine heyacanlı günler yaşamak niye olmasın değilmi
ibrahim kardeşimin dediği gibi bitmez...buradaki sıcaklık bir bambaşka..skodayı yüklemiş yine..yaşanan o eski günlere bir daha gittim....burada tanışıpta evinde severek misafir edilmek.....çatkapı gidip bırak en ufak bir rahatsızlığı..izzet-ikram denizinde sevgiyi yudumlayarak boğulmak....
inadına skoda
zorlamayın fazla, hararet yapar o meret...skoda
konu da buna benzemiş zaten...
İyi ki açmışım konuyu En azından biraz hareket geldi...
Ben de ilk buraya fotoğraf yüklemiştim..
İlgili olabilecek konular
-
Netfoto Kuş Uçmaz Kervan Geçmez Bir Site
02 Ara. 2014, 17:35 burkay
12428716 Mar. 2015, 15:56
rockkesman -
Gönülden Teşekkürler Netfotoğraf Ailesi
03 Haz. 2013, 13:10 erdemvarol
13463707 Haz. 2013, 22:07
gokhanz -
-
Netfotograf. Com 4. Fotoğraf Fuarında...
11 Nis. 2011, 16:41 fdiker
642524902 Tem. 2012, 17:22
eskidost -
Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)
08 Mar. 2010, 19:03 fdiker
38110760201 Kas. 2011, 12:38
lastdreambirol -