Fotoğrafçılık Forumları
Net Fotoğraf Ailesiiiiiiiiii
günlerdir içim içimi yiyor bu israil canilerinin Gazzeli müslüman kardeşlerimize yaptıkları acımasız katliama karşı elimden hiçbirşey gelmiyor diye. eminim çoğunuzun içide böyle. gelin netfotoğraf ailesi olarak birşeyler yapalım, yapmaya çalışalım. aramızda para toplayalım demiyorum ama eminimki aramızda fotoğrafları güzel para edecek arkadaşlar var. netfotoğraf ailesi olarak tüm geliri Filistindeki kardeşlerimize kalacak bir sergi açalım. her gönüllü netfotoğraflı oraya enaz 2 fotosunu çerçeveletip göndersin. artık üçbeş satılan neyse birikeni doğru ellerden kardeşlerimize ulaştıralım derim. derim ama bu işler nasıl yapılır ,salon nasıl bulunur, bu işlerle kim uğraşır hiç bilemem ama inanıyorumki bu ailede,bu işlerden anlayan arkadaşlar var haydi arkadaşlar istesek çok şeyler yapabiliriz ve yapmalıyızda . çünkü bu sorun hepimizin sorunu, insanım diyen haekasin sorunu. saygılarımla...
o kermesi denizfeneri düzenlemiş ki zaten biz katılamayız didim di.
yardım etmek isteyen gerçekten samimi ise fener mener vız gelir.
herkes iki fotoğrafla katılsa bu şekilde en az 100 tane toplansa sergiyi açacak yer bulunur
ama kim var kim yok belli değil
ben varım makara...
iki fotoğrafla da sınırlamıyorum. ne kadarına yettirebilirsem...
Bende varım elbette.
Yalnız fotoğraf baskısı çerçeve işleri için kaynak bulmak lazım.
Malum bu ara işler çok durgun parada yok.
Omerkle konuştum. Geçen sene başında Yalova'da sergi açmıştı.
Çerçeve ve baskı için çok masrafı odu. Ve sergiden herhangi bir geliride olmadı.
Bu sergi hayır için olunca belki gelir olabilir.
ben baskı ve çerçeve için bildiğim stütyoları sıkıştırıcam
eğer 3 yeri ikna edersem toplam fotoğraf sayısını 3 e bölcem
olabildiğince masrafsız halletmenin yollarını araştırıcam
evet, üçe-beşe satılacaksa fotoğraflar çok saçma olur. 30x40 baskı 7.5 TL'ye yapılıyor burada. e, bir de çerçevesi var... yapılacak olan harcama doğrudan para olarak gönderilse daha mantıklı olur.
makara, siz bir araştırın da yapalım şu sergiyi...
Makara baskı ve çerçeve işini masrafsız yapabilirsek fotoğraf gönderen çok olur.
Başta Omerk 'den istediğimiz kadar fotoğraf alırız.
Jasmin, söylediğin daha mantıklı aslında.
Bir hesap numarası açılsa toplanan paralar araştırılıp güvenli bir yere teslim edilse bence de daha mantıklı olur.
Üç beş kişi dışında diğer arkadaşların ilgiside gözlerimi yaşarttı valla.
Ben 3 fotoğrafla desteğe hazırım..
NE gerekirse yapalım.
benim aklımdan geçen 150000 üyeli bir ailede en azından katılan 3-5 bin kişi olur. buda 8-10 bin tablo demek olur. 3 ten 5 tende satılsa bile epey yekün tutar diye düşünmüştüm. ama katılım az olursa tabi 3-5 çok az olur. o zaman da benim gibi acemilerin gönderdikleri o fiyata, usta arkadaşlarınkinide ayrı bir köşede daha fazla fiyata satılabilir. hem bu hayır işi biz 3-5 deriz ama biri gelir makarsın 100-1000 verir. eğer katılım az olursa sadece usta arkadaşların fotoğrafları sergilenir. bizlerde çerçeve yapımına ortak oluruz nacizane .
söylediğiniz konu hakkında bir şey ben bir şey diyemem. daha önce hiç katılmadım bu tip bir organizasyona. bilir kişiler ne derse uyarım...
yalnız sizden bir ricam var; başlığı "NF'den Filistin'e yardım" veya yine bu tip, içerik hakkında bilgi verecek bir şekilde değiştirseniz daha çok tıklayan olur diye düşünüyorum...
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
014608 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
016102 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
Telefon İnternetini Bilgisayarda Kullanma İphone - Android
07 Eyl. 2024, 13:15 prodersler