Fotoğrafçılık Forumları
Neden Akraba Evliliği?
her zaman karşı çıktım akraba evliliğine memleketim Urfa örf ve adetlerimizde ve sülalede çok yaygın akraba evliliği ve sonuçlarını görüyorum... birkaç tane sakat çocuk...
sizce akraba evliliğimi, görücü usulümü, yoksa herkes sevdiğinemi gitmeli...
akraba evliliğinin sonuçlarını bile bile kardeşi kardeşe neden verirler.
pardon, asagida belirtigim akraba evliliginde evligin kesinlikle yapilmamasi yazacaktim
düzeltmene sevindim...
AKRABA EVLILIGI YAPMAK DOGRU OLMADIGI KADAR COK YANLIS BENCE COK ORNEKLERI VAR AILEMDE AYRILANLAR BIRBIRIYLE KONUSMAYANLR YANİ OLAGAN BİR ANLASMALI BOSANMA OLSA BILE AILELER ARASINDA KOPUKLUK OLUYOR.
VE EGER GERCEKTEN EVLENMEK İÇİN İÇİMİZ GIDIYORSAN.KAN TESTI VAR UYUSMAZLIGINI EN AZINDAN TEST ETMEK LAZIM
ESKİ KAFALAR KIZI SEVDINMI KACIRMAK VAR. EN ETKEN SEBEBİ
BABAMIN YAPTIGI GİBİ
Mal mülk yabancıya gitmesin. Peki sağlık ne olacak?... Ben akraba olup da aynı yatağa girebilenlere şaşıyorum. Sadece Fiziksel sağlık değil, insanın duygu durumu nasıl olur bilmiyorum. Bizim buralarda, bırakın akrabayı, aynı sokakta birlikte büyüdüğümüz kızları bile(kızlar da erkekleri) kardeş gibi görürüz. Daha önce çalıştığım bir kurumda bir doktor hanım arkadaşım vardı. Eşi de subay. Ama bunlar teyze çocuklarıydılar. Duyunca midem bulanmıştı. İnsan akrabasına aşık olamaz ki...
MİDENİN BULANMASI İLGİNÇ
genarex miden'in bulantisi alismadigin icin. Sizin oralarda normal olsaydi hic bulanmazdi.
Başlığı görür görmez, değinmek isteyeceğim konu hakkında çok güzel yorumlarınız olmuş..
Mal mülk, yabancıya gitmesin...
batılı ülke vatandaşlarından önemli bir farkımız ortaya çıkıyor.. kendi bilek gücümüzden çok babamız ve dedemizden kalacak mirasa bel bağlar olmuşuz..
kendi çabalarımızla, doğru dürüst şekilde çalışırsak iyi yerlere geleceğimize inancımızmı yok.. yazık bize...
"sevdiğim için evlendim" diye bahaneyle akraba evliliği yapan kimse varsa, şöyle seslenmek isterim: "memlekette kimse kalmadımı.."
bu gibi durumların, günden güne azalması sevindirici.. Işığınız bol olsun..
evlilik muhabbetlerinden bıktım hepsi sonuçta aynı değilmi??
bence mantık ve sevgi
ama bulana bravo
fotomat sen bu evlilik,sevgi ve aşk konusunda çok umutsuzsun hocam...
bu akraba evliliği konusunda yakup un sıkıntıları var herhalde .. öyle gösteriyor durum yada aynı evde kaldığımızdan biliyorum.......
yakında evlenecek de
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
369706 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2192026 Oca. 2023, 20:22
mete007 -
-
Neden Fuji Frontier 340 Dijital Mınılab ?
01 May. 2017, 09:54 turangroup
2611707 Haz. 2018, 14:03
turangroup -
Neden Sony Rx0 Almaya Karar Verdim?
06 Nis. 2018, 21:03 omaryayla
0370406 Nis. 2018, 21:04
omaryayla -
Tokina 100mm 2. 8 Diyafram Neden Kullanamıyorum
28 Oca. 2018, 01:09 centipede
6325328 Oca. 2018, 22:57
centipede -