Fotoğrafçılık Forumları
Müzikle İlgilenenler
Arkadaşlar buradaki herkesin fotoğrafla az çok ilgili olduğu aşikar.
Peki içinizde müzik aleti çalan var mı? Ve hangi tür müzikleri, kimleri dinlersiniz ?
Islık çalıyorum abi en güzeli
Şaka bi yana malesef öyle bir yeteneğim yok çok imrenmişimdir... halbuki bizim sülalede bir sürü bağlama çalan var... Genelde yapılan müziği eleştiririm o kadar.
benim notalı bir casio hesap makiem var onun tuşlarıyla "bir şarkısın sen..." (samanyolu) şarkısını çalabiliyorum..
okyanus
notalarını bilmiyorum ama eseri Ercüment Batunay 2003 tarihli TANBUR isimli albümünde seslendirmiş olmalı.
TRT arşivinde mutlaka vardır, fakat nasıl ulaşacağım bilmiyorum. KAldı ki istanbudayım. Akdenizli teşekkür ederim. Ercüment Batanay'ın bahsettiğin albümü kalan müzikten mi çıktı ? Notayı bulabilirsem kendi icramı buraya yüklemeyi düşünüyorum. Saz semaileri içerisinde çok beğendiğim bir eserdir.
yıllardır bir gitarım olsun istemiştim ve en sonunda 15 gün önce 150 dolara sıfır ibanez marka bir tane alabildim... şimdi parmaklarımın uçları yeni yeni nasır tutmaya başladı... hırs yaptığım parça nothing else matters......
bağlama çalıyorum çaybatta kendi çapımda gitar öğrendim
3-5 müzikçi arkadaşlada ilimzde rock grubu kurduk ben vokaldim fazla uzun ömürlü olmadı 2 konser verdik bitaneside hayır amaçlı çocuk yuvası sünnet şöleninde oldu çok eğlenceliydi
MÜZİĞİ SEVERİM SLOW MÜZİK DİNLEYİM MÜZİK RUHUN GIDASIDIR
Baya bağlama çalan varmış. Ben de bağlama çalıyorum.
Fırsat buldukça da TRT radyo4 dinleyicisim.
Ben bir zamanlar bağlama çalmıştım ama dersimi aldım çok şükür.burdaki arkadaşlarımada tavsiyem kesinlikle müzik aleti çalmasınlar hemen yakalanıyorlar
övünmek gibi olmasın ama.ben bütün müzik enstrumanlarını çok iyi dinlerim
İlgili olabilecek konular
-
Capcut Videoya Müzikle Uyumlu Ritmik Efekt Nasıl E
30 Eki. 2022, 18:44 prodersler
0176530 Eki. 2022, 18:44
prodersler -