adnanhoca
adnanhoca (üye)
Kütahya / Doğa Fotoğrafçısı

Mavi. S,karamella,asuman Ka.

bu arkadaşlarla aynı kişi olduğum iddia edildi bu arkadaşların foruma katılıp bunun doğru olmadığını kanıtlayıp kendileri hakkında söylenenlere yanıt vermesini istiyorum ayrıca ben öğretmenlik hayatım boyunca onurumdan şerefimden hiçbir zaman vazgeçmedim ve insanların zaaflarından yararlanarak bir gündem yaratacak kadar basit bi insan olsaydım bugünlere gelmezdim ve hatta sanal alemde hiç böyle bir propagandaya da ihtiyacım olamaz ve önyargı düşmanı olmaya davet ediyorum sizi ayrıca karalamaya gelince herkes hazır temize çıkmamı istemiyorlar çünkü çıkarsam utanacaklar elbet ama sanal alemin mutluluğu böyle olacaksa eğlenin

Tarih: 3 Temmuz 2007, 15:37 - İp: 88.***.**2.105
terzi_
terzi_ (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 3 Temmuz 2007, 15:43 - İp: 85.***.**6.16
photoali
photoali (üye)
İstanbul / Amatör

buna kızman çok anlamsız.

bu olay doğru olabilir, saygımız sonsuz. ama burda bir kere söyledin durumunu. herkes anlamıştır sanıyorum. belki o arkadaşların inanmaması "adnanhoca" isminden dolayı olabilir. Bu isim medyamızı sıkça meşğul etmiş, insanlarda baygınlık geçirtmiş bir hoca kılığı altında şantajcı bir adamın ismi. sende burda düşüncelerini belirtmek istiyorsan yeni bir isim al. adnanhocanın oğlu adında birde imza at olsun bitsin kardeş.

saygılar..

Tarih: 3 Temmuz 2007, 17:31 - İp: 85.***.**7.41
  • 1