Fotoğrafçılık Forumları
Makrocu Ve Biyologlar
Kızıltuğ girmezki siteye şimdi..
Neyse o siteye girmiyor ama dün akşam milli maçın oynandığı dakikalarda bizim evdeki sahaya bir izleyici girdi..
Malesefki bu holigan çeşitli sebeplerden dolayı ancak ölü ele geçirildi..
Şimdi macroculara..
böcükcülere
biyologlara
ve konu hakkında bilgi sahibi olanlara sormak istediğim şey aşşağıda fotoğrafı bulunan canlı bir çekirge mi ?
çekirgeyse kuyruğundaki iğne normal mi..
küçük yaşımdan beri böcüklerle oynar dururum ama hiç böyle iğneli çekirge görmedim..
eğer bu uzantı iğne ise zehirli mi..
iğne değilse görevi ne ?
(not : Bu topik geyik amaçlı olmayıp sadece bilgiyi paylaşmak niyetiyle oluşturulmuştur.. geyik yapmayın demiyorum ama sırf geyiğe sarıp ciddi cevap verebilecek bilgi sahiplerinide küstürmeyelim)
#rokomet'' tarafından 26.06.2008 15:20:35 tarihinde düzenlendi.
haaa bazarbey, sana burada fıkra ile cevap verecektim ama bu topiğin sahibisinin konu dışına çıkılmaması konusundaki uyarılarını dikkate alarak, (kendisi hiç geğik yapmaz, geğik sürüleri vardır sadece. ) "fıkra köşesi"ne bi fıkra yazdım. konuyla ilgi kurmak için zorlamadım kendimi. ama ikisinde de ana konu "ana".
Bakcem hinci. Dönerim hemen.
dönemediğine göre baya etkilenmişsin bazarbeyy!...
TErbiyem okumaya müsaade etmedi.
hohohoho. popoyla tutulan sinek fotograflarında terbiyede sınır tanımıyorsun ama...
Çık dışarı terket bu siteyi. MUzır adam.
yaaa, bazarbey. alamanya ya gidiyom diye seviniyodun. öyle kolay değil benden kurtulmak. en seski çamaşırlarını sermezsem ortaya.
Ya sev ya terket (Beni )
Hacaha aust
Ya sev ya terket (Beni )
Hacaha aust
seni sevmeyen ölsün.
İlgili olabilecek konular
-
Sıradışı Makroculuk: Ters Lens
20 Oca. 2009, 11:47 taneryildirim
293243226 Ara. 2021, 05:16
ertugrulkoca