Fotoğrafçılık Forumları
Mahşeri Görmüş
Ergenekon soruşturmasında Tekirdağ F Tipi Cezaevinde tutuklanan emekli Kurmay Kıdemli Albay Fikri Karadağ Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’e mektup göndermiş.. gönderdiği mektupta rüyasını anlatmış.. cuma namazını kılamadığı için savcıyı sorumlu tutulmuş..
Size rüyasını kopyaladım... okuyun bakalım bu konu hakkında ne diyeceksiniz... işte kurmay kıdamli alabay fikri kardağ'ın rüyası..
( kaynak : hürriyet gazetesi )
"Rüyamda hesap günü bütün insanlar toplanmışlar. Sıra bana geldiğinde defterimiz şükürler olsun sağımızdan geldi. Yalnız bana cuma namazlarımın eksik olduğu sorulduğu anda sizi karşımda bu kağıtlarla ve zincirlerle vurulmuş halde gördüm. İşte kılmadığın Cuma namazlarının sebebi bu şahıstır dediler. Ben size hakkımı helal etmek istesem de gelen buyrukta ’O yüce Allah’ın hak ve hakim sıfatlarını taşıyan hakimlik görevini Allah rızasını gözeterek değil, kendi ikbalini gözterek adeletli kullanmadı. Mazlumların ahını aldı.O hesabı kesinleştirenlerdir’ denildi. Bu rüyayı size göndermek zorunda kalışımın bana göre bir hikmeti var. Muhterem Savcı bey, yüce Allah sizi affetmek ve tövbenizi kabul etmek bunu yaptırmış olabilir."
Hocam bunlar Pokemon mu?
Ergenekon destanında Türklere kurt yol gösteriyordu...
İddianamede hiç sanık kurt varmı?
Yoksa burası Kurtlar Vadisimi?
Ben asıl Gılgamış İddianamesini merak ediyorum...
tatarbey ile ergenekon avukatı deniz baykal aynı kişidir.
pazarbey ile zekeriyabey amcaoğludur
pazarbey ile ergenekon savcısı savunucusu hükümet aynı zihniyetdir
iddianameyi okudunuzmu ?
BEn okumadım ama bana malum oldu.
Okyanus sen okudunmu. SEn içerdemisin dışardamı.
Tatarbey elini niye öyle tehditkar tehditkar kaldırdın bakim. Canın zopa mı istiyor yoğsam.
Bİzim pederin lakabıda TATAR biliyonmu. Nİye tatar olduğunu sorma istersen.
HArmancı benzete benzete onamı benzettin sende.
Şurda anlatılanlaraTIKLA ömür yetmez
tamamı 2500 sayfa
Ekleri ile birlikte lebiderya olur o
Okumak isterdim ama ben pek inanmadım açıkçası
Kapatma davasına google davası diyenlerin bunu savunması bana ilginç geliyor...
#tatarbey' tarafından 03.08.2008 23:27:33 tarihinde düzenlendi.
Ben 800 üncü sayfa civarlarındayım. İlk günler gece 4 e kadar uykusuz bıraktı beni.
Ben dışardayım Aslında şu an içerdeyim ama bu içeri o içeri değil. Bir ben vardır benden içeri manasında içerdeyim.
SEnde dinsel söylemlere yöneldiğine göre gidişat iyi değil. KEndini iyi gönendir bakalım.
Gözlerine yazık hem. Bırak .Akp kapıtılmadı . Karşılığında ergenekonda fos çıkar. Aha bak şuraya yazıyom.
Pkk , hizbullah, dhkpc da ömür boyu mesut bahtiyar yaşar artık.
Tatarcıım inanmaya gerekmi var neticeler ortada değlmi zaten.