Fotoğrafçılık Forumları
Lost Ve Prison Break
Var mı Lost'u yada Prison Break ı izleyen merak ettim.
Tekrar tekrar izliyorum 2sinide.
turkce dublaj kotu olur o dizilere..ally mcbealle 24u dublajlı verdiler,cok kotu olmuş
wallahi lostun 3 sezonunu 1.5 haftada bitirdim sezon 3te diziyi allak bullak edip bıraktılar gerçi sawyer üzerine düşeni yaptı helal olsun ;P .. yeni bölümler 7 şubattan sora çıkıcakmış diye duydum artık beklicez napalım
sawyer katele dogrumu??? helala valla..salak suratlı doktordansa sawyer gibi delikanlı daha iyidir
hemde gayet otantik bi ortamda enteresandı valla ama doktorda delikanlı adammış şahsen o adamın yaptığını yapmazdım
ya ben izlemedim biyerden duydum olay ne???
sawyer+kate
salak bakıslı doktor+ polis hatunmu???
yokmu hugoya gonul veren
abijim doktor salak salak bakmaya devam ederken sawyer double double yapıyo anladın sen onu
lost momentları izledimde gene acayip olaylar oluyo.Charlie ile Desmond kapışıyo.Birde adada wolsvogen minibüs bulunuyo.Artık nerden geldiyse,izliyip görcez
tropik adada kutup ayısı çıktıktan sora mustang bile çıksa artık şaşırmam walla hahaahaaa bu arada kapışıyolar dedin aklıma hugonun sawyere çöktüğü an geldi ama hakkaten "ÇÖKTÜ" be abi :D:D
arkadaşlar herbiri müthiş diziler...lost ve p.break te harika ben birde galactica hastasıyım sizi bilmiyorum ama bu adamlar bu işi inanılmaz biliyorlar