sema2905
sema2905 (üye)
İstanbul / Meraklı

Kredi Kartı Yıllık Üyelik Ücreti Hk

Arkadaşlar bilindiği gibi Bankalar müşterilerden yıllık kullanım ücreti olarak 30,00-YTL bir ücret almaktadırlar.Benimde Yapı Kredinin Word kartı var ve Hesap özetimi kontrol ettiğimde Mayıs ayı içersinde 30,00_YTL yi de almışlar bende o sinirle bankanın müşteri hizmetlerini aradım kartımı iptal ettirmek üzere 444 0 444 ü aradıktan sonra 3-3 tuşluyorsunuz karşınıza müşteri hizmetleri çıkıyor.Kartımı heksızyere kullanım ücreti alındığı için iptal ettirmek istediğimi söyleğince bana kartı devamlı kullandığım için bankanın opsiyonunu kullanarak ücreti iade edeceğini söyledi.

Yani kredi kartını buyüzden iptal edeceğinizi söylediğiniz an iptal etmemeniz için 30,00-YTL'yi iade eiyorlar bilginize..

Tarih: 9 Haziran 2007, 17:22 - İp: 88.***.**1.90
cemnagehan
cemnagehan (üye)
İstanbul / Amatör

bye byeeee

Tarih: 16 Haziran 2007, 00:35 - İp: 85.***.**2.91
osumer
osumer (üye)
Rize / Meraklı

17 senedir Yapıkredi müşterisi idim.
Kredi kartı üyelik ücreti yüzünden tüketici hakem heyetinde dava açtım.
Hakem heyeti kararı kartımı iptal ettirdim.

Akbanktan da maaş hesabı almama ve her ay ortalama 1000 ytl kredi kartı kullanmama rağmen hiç umursamadılar.
Şikayetvar.com a yazdım onlar da sanki sorunum çözüldü ben de mutlu olmuşum gibi sahte bir güleryüz ikonu koydular başvuru yazımın üstüne.

Özetle birkaç kişi ile değil tüm kredi kartı sahipleri diretirseler bankalar geri adım atarlar.
Yoksa devlet te siyasetçiler de bankaların yanında.
Ne de olsa seçim zamanı.
Para lazım hepsine

Tarih: 21 Haziran 2007, 23:33 - İp: 88.***.**3.242
yilmaz47
yilmaz47 (üye)
Batman / Amatör

bende akbank tan 30 ytl kestiler iade istedim.
5-6 gün sonra reddedildi diye mesaj çektiler ertesi gün kredi kartı borcunu ödeyip kapattırdım.

Tarih: 25 Haziran 2007, 11:01 - İp: 88.***.**5.79