Fotoğrafçılık Forumları
Köpeklere Dikkat
Başlıktan zaten ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Çocukları parçalayan köpeklerden bahsediyorum. Sokakta ona buna saldıran sokak köpekleri kadar ev köpekleride artık sorun olmaya başladı. Özellikle pitbulların bu kaçıncı faciası. BUnların beslenmesi yasaklanmalı. Tamamı hemen öldürülmeli.
Ayrıca evde mümkün olduunca ihtiyaç yoksa köpek beslemeyin. Altıntaşta da bir köpek çocuğun birinin yüzünü parçaladı. Çocuk şu anda yoğun bakımda. İnşallah kurtulur.
KÖpeğin zevk için beslenmesi bakılması hele hele eve sokulması kesinlikle doğal bir olay değildir. Fıtrata terstir. Eğer ihtiyaç varsa beslenmeli. NEtice itibariyle yırtıcı hayvandır.
Aman dikkat edelim.
....salla gitsin sende..
senin tilifonun niye açıkki gece gece bu zaatte hem, eyi zaatte olsunlar mukabili..
sallamasın emmi mühim iş mukabili keza.
emmi zati bu adam herkesi o kadar bezdirmişki
kim bu adamın aradığını görse meşgule düşürmekte keza
lakin ben kendisine aynı saygısızlığı yapmamak için başka isimle kaydettim köybeyi
evet emmiler kimi arasam meşgul. bi kumköysel emmi açmakta telimi. keza birde benimle işi olanlar.
yav eskiden tilifonmu vardı beyav..işler kündüzün hallolurdu bi şekilde.. akşamları millet maalebiçiye giderdi , yazlık gışlık sınamaya giderdi, kazinolara giderdi tilifonsuz stressiz..
alıştınız rahata,, bırak içeri igiren girsin o düşünsün emme..
bu şekilde dahada çözüme ulaşamıyor millet ya ona gülüyom işte..
İlk daktilo yazmayı öğrendiğim zamanlarda 10 parmak kullanmakta idim sonradan alışkanlık oldu sağ elimin baş parmağını kullanmamaya başladım onun için 9 parmak oldu. Bak pazarbeyi de 7 - 8 parmak kullanmakta imiş.
görmedim kurs, gitmedim onbarmak şiyine,bilmem amir mamir, lakin barmaklarımla on barmak gbi hızlı yazardım yetmişli ve seksenli yıllarda..
bıraktık şimdi keza..
yağmadı kar mar, bügün küneş var acaip, bahar gibi hava binaleyn..,,..
tren rayı geman yayı,, yani..
ikiside bi ekipman emmi, olmazsa tınlamıyor ameli fiiller..
haklısın emmi.
İlgili olabilecek konular
-
Senet Doldururken Dikkat Edilmesi Gerekenler
14 Ara. 2017, 11:37 green1987
2245414 Mar. 2020, 09:18
fotojenikkiz -
Manzara Fotoğrafı Çekerken Bunlara Dikkat!
24 Tem. 2018, 14:04 omaryayla
1476207 Ara. 2019, 00:24
ilhamid -
Evlenme Teklifi Edecekler Dikkat!!
23 Eki. 2017, 10:01 yemezlercici
0152523 Eki. 2017, 10:01
yemezlercici -
-
Hiti Termal Fotoğraf Yazıcı Alırken Dikkat!
20 Eki. 2016, 21:24 ottomans66
3408925 Ara. 2016, 12:55
djadem -
İkinci El Makine Alırken Dikkat Edilesi?
11 Eki. 2014, 17:35 chechenya
1198611 Eki. 2014, 21:51
vendorr -