Fotoğrafçılık Forumları
Kontrast Yasıyor Mu?
Boyle bir başlık görmek istedim. Gunlerce siteyi sessiz sessiz izledim.. Ama ( Demekki beklentiyi yüksek tutmamak lazım mış...
#kontrast' tarafından 26.10.2010 10:27:38 tarihinde düzenlendi.
tam ben konu acacaktım.
iyiki acmamısım benzer konu var diye kilitlenirdi irezil olurdum aleme
laf acılmısken,yasıyor muymus?
Onunkine yaşamak denirse yaşıyor işte ))
Ben asıl rokometi merak etmekteyim.
Kesin yengenin elinde kaldı ))
Karadenizdeyim nihayet. Su an iphonumdan yaziyorum. Beyaz olandan.
He valla yıllar oldu görüşmeyeli sana yazmıştım ilk cep telefonlarından 3 gp video ları cevirici program için yardımcı olmuştun allah razı olsun bi daha görüşemedik.kısmet bu güne imiş.özlemişim valla sensiz olmaz.benim siteye biraz kırgınlıgım var pek girmek istemiyorum neyse selamlar sevgiler..
vay be ne kadar safmısım o donemde.. 3gp nedir yahu.. onlarlamı ugrasırmısım.. Neyseki hepsi gecmişte kaldı.. bana geçmişimi tekrar tekrar cıkarıp durmayın değiştim artık ben..
gaijin sen ne alemdesin..Unutmak uzereydim az daha seni.. Eray krallar gibi yasıyorum
kontra hüseyin,bak bi kave daha açarım senin ismin bile anılmaz bilesin...zamanında bi kavem burada sattıydım benim çaycıya, benden sonra epey taklitlerimiz olmuş diye duyduydum sultan kankamdan
bu siteden pazar emmi kovulursa hergün her saat her daim burada olurum hatta hiç gitmem..yeterki pazar emmi gitsin
#cappadociaman' tarafından 04.11.2010 18:25:07 tarihinde düzenlendi.
kırmızı halı mı sersem, yoluna güller mi döksem, amanın amanın cappa kankam gelmiş netfotoya.
Bir ara nf semalarında gördüydüm emme. Kaçırdım galiba.
sultan.. Cappa sitenin kalitesi arttıkca geliyor.. Ben ne zaman dönsem o da geliyor. Dönme üzerine espri yapmayın bu arada..
sen ne kadar değişirsen ne kadar dönersen dön yine bizim içimizde aynı kontrast sın selamlar sevgiler...
İlgili olabilecek konular
-
S&b Agrandizör İçin Kontrast Filtreleri
26 Mar. 2014, 00:13 ozgurozkan
3582603 Nis. 2014, 20:35
turntablism -
-
Bu Fotoğraftakı Kontrast Nasıl Sağlanmış
21 Eyl. 2011, 01:01 gokhanbeter
4266722 Eyl. 2011, 22:42
goksungokhan -
Pentax K100d Super Kontrast Problemi