Fotoğrafçılık Forumları
Kimler Geldi Kimler Geçti.
Ah ah kimler geldi kimler geçti.Şöyle bir hatırlayalım bakalım.
Bufalo...... Hocaha....... rokommet
Varmı sizin hatırladığınız gelip geçenler. Yadedelim eskileri.
dönence, swordsman, hencecalik, cgpegasus, b.isilman , mehmmet, trace, y.a.t., melodi48, jazzme, scorpion22, agro, sabahci, shenay, saadet06, ncc, playboy35, sysl, byzicoes, kenant, photostar, irfanaltin, erkan11479, eregizli, utopia34, armut, sumeylann, zelminer, bugrasss, atakan, ala-cam, cap, yildirim83, selsonmez, ckuru, bila, rokomet, buzkara, burak307, zehra.fot, dersulta, eugur, edizce, dagli, serm@, x_life, kontmen, ggecem, muratt07, yetkinatk, onecatisi, sahin31, keman, fdiker, gezinti, burdalar
kim o !!!
kilimcinin kör kızı..
napacan kimse kim.. gelene hoşgeldin gidene hadi yallah
bu arada ben gayseriye kursa gelcektimya..
hala gelcem..
pazarbeyden haberi olan varmı yahu napıyor yaşıyormuki..
a.haydar, beni saymayın. Sadece gezinti yapıyorum. 22 Mart itibariyle tüm fotoğraflarımı sildim ve şu sıra içimden yenileri eklemek gelmiyor. Benim fotoğraf ekleyip eklememem, önemli mi veya önemsiz mi onu da bilmiyorum.Neyse siz bana bakmayın sadece gevezeyazarlık ediyorum.Canım sıkılıyor, herhalde ondan. Listeye hemsinli ve ozzybaba'yı eklemeyi de unutmayın.
#y.a.t.' tarafından 27.03.2008 13:40:17 tarihinde düzenlendi.
kayserili adam kayseride duruyormuki.. surekli sehirdısı.. Ama sözün özü sözüm var gözüm sana. Ölsek kimsenin umrunda değil ha..
boşver böylesi daha iyi
birilerinin umrunda olması durumu tuhaf geliyor bana
+++ Aloo iyi günler rakonentle mi görüşüyorum.
-- ne rukometi? ne diyosun kardeşim türkçe gonuş
+++ Pardon ben netfotodan arıyorum..
--nerden ?
++++ Netfoto netfoto... yani netfotoğrafnoktacom
-- eee.. ???
++++ Uzun zamandır mesaj yazmıyorsunuzda merak ettik ?
-- ne diyosun kardeşim kimsin sen? ne istiyosun
+++ bişi istemiyorum sadece merak ettik iyimisiniz..
-- yok iyi değilim, işler yoğun, başım ağrıyo, burnum akıyo bi faydan olacakmı
+++ yokta... işte dedik ki.. bi ara
-- yoksa sen sayın fedikenmisin.??
+++ yok abi ben emrühavalesiyim..
--- tamam neyse uzatma işim var gücüm var.. sen git geliyorum ben... bi daha da arama.. nette olan nette kalır..
++++ tamam abi kusra kalm.
ÇAT. dıt dıt dııııııt dıt dıt dıııııt..
rokonent senaryon çok fantazi geldi bana...
senin telefonunu nasıl buluyorda arıyor o vatandaş?
tato deli topiğine bak sana caravel buldum
henuz intibak sorunu yasıyorum. Forumlarda ne yazacagımı bilemez haldeyim. Napsakki..
sen fentezi san.. (ena şirket ismi gibi oldu.. senfentezisan tic. ltd. şti... tutar bu)
herşeyimizi biliyolar.. uzay çağındayız.. isterlerse ocakta pişen yemeği bile tebpit edebiliyolar..
mitnik miydi neydi bi film vardı.. adam cep telefonundan herbişeyi dinleyebiliyodu. kod adı kılınçbalığı var sonra.. adama zorla bilgisayar hekletiyolardı.. keşke banada öyle zorla hekletseler.. kötü tabi zorla olması.. zorla güzelliğin bu şekil olması hoş bi durum değil. zaten tvden zorla kısmını vermediler.. divididen izlemiştim o zaman zorla olmuştu. divididen izliyorum ben zaten.. para çok bende zenginim yani anlayacağın yakışıklı olduğum kadar..
neyse boşver bunları
atakan sana caravel bulmuş.. artık neyse o.. görüşmeyeli tercihlerinmi değişti yoksa.. atakan sana niye bişiler buluyo.. hem sonra atakanın mesleği neydi ki.. ona buna bişiler bulan biriyse arkadaş arkadaşın caravelimiydi neydi..
bak atakanın caraveli olmazsa konturun carameli var..
makina aldın mı sen bu arada..
İlgili olabilecek konular
-
-
Emekli Dijital Kimlik Kartı Oluşturma E Devletten
09 Tem. 2024, 03:41 prodersler
033309 Tem. 2024, 03:42
prodersler -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
065516 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081428 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Cüneyt Arkın Hayatını?kaybetti Cüneyt Arkın Kimdir?
28 Haz. 2022, 21:38 prodersler
074328 Haz. 2022, 21:39
prodersler -