Fotoğrafçılık Forumları
Kıdem Tazminatları
Beyler AKP nin üçüncü dönem ilk icraatlarından birisi çalışanların kıdem tazminatlarını kaldırmak.
Yeni yasaya göre bir iş yerinde on yılı doldurmayanlar kıdem tazminatını hak edemeyecek.
Örnek;
Bir iş yerinde çalışıyorsun. çok kıymetli bir elemansın. İş yerinden çok memnunsun. 10 yılını doldurmana az bir zaman kalmış.
İşveren şak diye seni kapının önüne koyuyor.
Neden?
Kıdem tazminatını ödememek için.
Sonradan seni tekrar işe alsa bile olan tazminat hakkına oluyor...
Örnek,
işyerinde çalışıyorsun. İşveren seni işten çıkaracak. Şimdi daha rahat. Neden? çünkü kıdem tazminatını ödeme zorunluluğu yok.
Kıdem tazminatı çalışanın, işcinin, memurun emekçinin tek güvencesiydi. İşten atılsa bile yeni iş bulana kadar geçim parasıydı.
Hatırlayalım, 2009 da Ankaranın göbeğinde Tekel işcileri eyleminde AKP ye oy verdiğini söyleyen bir emekçi oy verdiği elini kesmişti.
Bu yasa Türkiye'de çoook sosyal patlamalara sebep olacak. !...
Ama milletimiz bu iktidardan memnun. Onun için üçüncü defa ülkeyi yönetme görevi verdi.
Demekki sorun yok...
Emmi akepe iktidarıyla birlikte millet mukaddesat adına ne varsa hepsine düşman edildi. Neyi savunduğunu bilmez hale geldi.
Sorsan yüzde 99 u müslan olduğunu söylüyor gel görki ırakta camilerde müslüman kadınlara tecavüz edilen yahudi projesinin eşbaşkanlığını yapan zatları alkışlıyor. Haçlı seferlerini kültür alışverişi yapılan turistik gezi olarak yorumlayan ziniyete tapıyor. Her zaman söylediğim gibi toplumlar layık olduğu şekilde yönetilir.
bende kıdem tazminatı meselisnde pılatoreya kardeşlerin yanında olamadım hiç. hatta belediye davasında protalerya kardeşlere kan kusturmuş idim. avkat pes etmiş idi hukuk durdu mukabili. sonunda istidiğimiz rakama olur dedilerdi.
emmi bu %99 un yaklaşık %50 sinin müslümanlığı Kur'an da yazan müslümanlık deyil
başka bir tür müslümanlık bunlarınkisi lakin çözemedim hala
Emmi sen çok dinliyon heyam bu yaşar nuriyi. Adamın bir vazifesi var sanırım. BU serferde İslamda reekarnasyon var diyor. Sapık mukabili emmi.
Emmi bi daha dünyaya gelirsem sen olarak gelemmi. Nası senin hayat eyimi geçmekte. yihohohahaha
Sendikalar kıdem tazminatı konusunda yeni uyandılar. Önümüzdeki haftasonundan itibaren tepkiler başlayacak. Ama öyle iktidarı sallayacak tepkinin olacağını zannetmiyorum. Bir kaç protesto mitingi, sonrası sessizlik ve AKP ye teslimat...
Bilinçsiz işçimiz. Son seçimlerde çoğu Tayyip'e oyunu verdi.
emmi bu sistem oyla moyla düzelmez
ne diyor kılıçdaroğlu
ben görüşmenin içeriğine karşı deyilim ( apo görüşmesi )
şakamı bu adam yav
hepinizde aynı yolun boncuğusunuz lakin renk tonunuz farklı biraz
onçün ben siyasi konulara pek bulaşmam emmi..
hepsi aynı kumaşın donu.. biri paçalı öbürü boxer, beriki slip.. diğeri silmeden..
kaderde varsa süzülmek, neye yarar büzüşmek..
böyle biraz relax olcan,, böyle ecik rahat olcan..
silip donlar çok rahatsız gerçekten. tangayı düşünemiyorum bile.
okyanus emmi soruma niye cuvap vermedin. ölür mölürüz arada.
tamam emmi cevap veriyorum
zira reelenkarnosyon ney bilmez idim
şimdi öyrendim keza cevap gelmek üzere
emmi şimdi sen ben olarak yinedin dünyaya gelecek isen
ben kim olarak geleceğim peki
ben de sen olarak gelecek isem
o arada seni biri kapar da o sen olarak gelir ise
ben ortada kalırım emmi
emmi afedersin hayvan mayvan olaraktanda gelmek mümkün imiş zati. sen artık başının çaresine bak.