Fotoğrafçılık Forumları
Kendime Bir İyilik Yaptım
Bugün kendime bir iyilik yaptım...
Smena Symbol...
Made İn Ussr...
marka makineme film alacam ve çekimler yapacam, çok heyacanlandım şimdi.
Şimdi ben buna nasıl bir film almalıyım... Dia film olur mu acaba? Biraz araştırma yaptım dia ile alınan sonuçlar daha iyi... Ne yapmam lazım acaba?
acemiyim ya analogta bilmiyorum diye mi böyle yapıyosun pazaremmi, yoksa sende mi anlamıyon..
ne aldığını bi anlasam .
pazar emmi dijitalinden anlamadı ki analogundan anlasın
makina 35mm ise, d6 (dia), d76(s/b), c41 ( renkli negatif) hepsini kullanabilirsin. yalnız, makinanın pozometresi yoksa c41 ile başla. diğerleri başlangıç için pahalıya gelir. gerek d6, gerek d76, film+yıkama ortalama 25 tl ye gelir. en azından burada fiyatlar öyle. geçen dört yıllık bayat sensiayı 8tl ye aldım ama 2-3 kare için 25 tl veririm diyosan ayrı mesele...
bu arada; hayırlı olsun. çok güzel bir hareket bu
analog bi makine varda bende, ona film alacam ne alsam diye düşünüyorum pek anlamam da analogtan..
8mm galiba öyle olması gerek, ya gerçekten ben bişiey anlamıyomuşum en iyisi gidip fotoğrafçıya veriyim o taksın bişiler..
teşekkür ederim cinascinas..
#sansabosa' tarafından 23.07.2009 19:02:54 tarihinde düzenlendi.
Ayıp olmuyomu lastpopeye. Yüzüm gülmedi bu slr işinden. Bundan sonra elime alırsam. Kompaknan çekcem hep gali.
iyi skor 1-1 oldu
bak sonra pişman olma iyi düşün sende
Yok valla. Bundan sonra inzivaya çekilcem. ZAten foto motoda çekebildiğim yok. Kendimi çok kötü hissediyom.
İlgili olabilecek konular
-
Takas Yaptım Ancak Sorun Çıktı Acil
16 Şub. 2014, 00:30 dogukan_07ant
18365017 Şub. 2014, 22:50
dogukan_07ant -
-
Nikond3100 Başlanğıç Yaptımsorularım Var
06 Şub. 2012, 19:46 skyghostair
5190410 Şub. 2012, 00:32
aykutturkay -