Fotoğrafçılık Forumları
Kendi Sitem
Merhaba konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum eğer hata varsa affediniz. Ben 2.5 yıldır fotoğrafcılık ile ugrasıyorum. Makinem Sony H9 ve yeni Canon 400D aldım. www.icuarts.com benim sitem. Görüslerinizi benimle paylasır iseniz cok mutlu olacagım. Gerek site dizaynı gerekse fotograflar hakkında. Ayrıca istenen fotografın büyük boyutunu ücreti karsılıgı bastırıyorum ve yolluyorum. Sitem acılalı 5 gün oldu daha cok yeni ama zamanla cok daha iyi olacak yeni kategoriler eklenecek. İyi calısmalar herkese.
Light painting kısmındaki son 3 fotoyu ışık kaynağını suyun içine koyarak yaptık. Çalışmalarımı kız arkadaşım ile beraber yapıyorum. Site aslında hızlı ama bağlantıda bir problem olmuş olabilir. Veya sunucu yoğun olabilir.
siteniz ama özellikle fotoğraflarınız çok güzel.
Bu arada hoşgeldiniz.
Çalışmalarımı burayada ekleyeceğim arkadaşlar. İsteyene nasıl yapıldığını da seve seve anlatırım. Ama benden daha iyi yapan büyüklerim de vardır mutlaka burada.
Fotoğraflarda photoshop ya da başka bir program ile en ufak bir oynama yoktur. Sadece siteye koymak için boyutları küçülttüm ps ile okadar.
Mrb Osman Bey, Mesajınızda sony h9 kullandığınız yazmışsınız. Bende aynı sony h9, fuji s9600, ve panasoniz fz30 dan birini düşünüyorum. Bunalrdan biri veya benzeri, hangisini yavsiye dersin.. Şimdiden teşekkürler...
Ben olsam gene H9 seçerdim sanırım çünkü özellikleri diğerlerine göre biraz daha iyi ama Panasonic alsam da gözüm arkada kalmazdı çünkü; Leica lens kullanıyorlar ve bu gerçekten çok büyük bir artı. İşini iyi yaprığına gayet eminim. FZ50 modelini bir arkadaşım kullanıyor ve çok memnun.
h9 yerıne fuji yada panasonıc tercih edin..daha buyuk sensor vs..
site cok hos olmus tasarım ve gecişleri cok guzel..
satılık fotograflar için seri ilanlar bolumune ilan verin derim ben..
umarım uzun omurlu bir site olur..
Uzun ömürlü olacağına garanti veririm Fotoğrafı çok seviyorum. Ben Sony'ye birazbağlı olduğum için kendisini söyledim yani duygusal, diğer makinelerde çok iyi tabii ki.
osmanc; H/9 'u kaça almıştınız?
Ben de inceliyorum bu ürünü.
arkadaşım benim formda yazdıklarım görünmüyo herhangi bir bilgin varmı?
İlgili olabilecek konular
-
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
015902 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
Vsdc Video Editor Kendi Sesimizi Kaydetme Ses Kayd
12 Nis. 2020, 19:01 prodersler
0177912 Nis. 2020, 19:01
prodersler -
-
Ücretsiz Kendi Davetiyeni Tasarla Dijital Davetiy