Fotoğrafçılık Forumları
Kelebek Ve Tırtıl, Yine Karşımızda
biraz önce galeriyi açtım,karşımda kelebek ve tırtıl adlı çalıntı kare var ve yine yorum almaya başlamış, altınada çalıntı diye yazdım,forumda daha önceden topik açılmıştı bu fotoğrafla ilgili(forum.netfotograf.com/fotografcilik.asp?msg_id=21444&syf=4)araştırdım ama sayfa açılmıyor..daha fazla insanları kandırmadan arkadaşla ilgilenmesi gerek gibi geldi bana .. çalıntı fotoda budur http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=174117
ya milletin çalıntı kareleri deli gibi ilgi görüo ark. bizim çektiğimiz hatta çekmek için uğraştığımız fotolar ilgi görmüo delircem ya.böle giderse ben giderim ark. böle bişiy ben görmedin nedir bu ya!
kolay pes etti arkadaş,,fotoğraflarını silip gitmiş galiba..ee ne diyelim yalancının mumu yatsıya kadarmış..dimi ADRİANO
adrıano ve aynı ip ile giriş yapan 4444 nickli üyelerin üyelikleri silinmiştir.
ya makineye sadece canon yazmış lens olarak da 18-55
yemesin beni yorumumda da net bir şekilde yazdım okumuşsunuzdur belki. içime sinmedi 18-55 lensle çekilecek bir fotoğraf değil diye
ne güzel bişiy ya bu!bende foto çalıp yarışmlara falan katılcam belkki derece falan yaparım.ne biçim iştir bu ya iice midem bulandı valla!
kabak tadı vermeye başladı bu iş her fotoğraftan şüphe etmeye başladım ya iyice paranoyak olmaya başladık yok mu bunun bir kolayı. fotoğraflara bakmasam daha mı iyi olur
valla hemşerim haklısın her fotoya şüpheyle bakar oldum inciğine cinciğine kadar araştırıorum.bundan da hiç hoşnut deilim.site halkı ayaklanıp bi çözüm bulmalıyız!
Arkadaşlar her fotoğraftan şüphe etmeye gerek yok.
Çalan kişiler her bakımdan kendilerini belli ediyorlar. Sitenin üye sayısı çok fazla. Bu arada da fotoğraf hırsızlarının olması çok doğal. Allahtan bizim sitemizde bunlar yakalanıyor. Ama başka sitelede bir çok fotoğraf hırsızı gezinip duruyor.
Fotokritik sitesi ile ilgilenmediğim halde 2 hırsız bulup yöneticilerine haber verdim. Üyelikleri silindi.
sn.fdiker ilgilendiğiniz için teşekkürler,gerçektende tüm fotolardan şüphe duymaya başladık,bunun bir sonu olmalı,.
valla tanjud bende az önce bikaç tane foto sitesine baktım fotoları bariz yarısı çalıntıyım die bağırıor.evet biraz daha şanslıyız dier sitelere nazaran!
İlgili olabilecek konular
-
Nikon D750 Yi Dört Ay Sonra Yine Çağıracaklar !!!!
26 Haz. 2016, 21:48 mesut.
3144528 Haz. 2016, 13:42
mesut. -
Kelebekler Atmaca Güvesi Kendi Çekimlerim
04 May. 2016, 14:31 nikonfili
6205305 May. 2016, 23:42
kesim00 -
-
Sevimli Peri Ve Kelebek Vektörelleri
18 Mar. 2016, 10:51 prodersler
0162418 Mar. 2016, 10:51
zbkdygn -