Fotoğrafçılık Forumları
Kdv İndirimi
Fotoğraf makinelerini de kapsıyor mu yarın uygulancak olan?
alttki linkte daha önce tartışmıştık. bakabilirsiniz.
http://forum.netfotograf.com/fotografcilik.asp?msg_id=38414
teşekkürler arama butonuna basmıştım ama bulamamıştım...
Edit : Hocam orda tartışılmış ama 25 Mart itibariyle yeni bi indirim söz konusu bildiğim kadarıyla 4-5 gün önce açıklandı...
#sereze' tarafından 29.03.2009 22:27:59 tarihinde düzenlendi.
benim aklımda o kalmış. O dediğini tam bilmiyorum. Önyargılarımı kullanarak söyleyebilirim ki kesin oda bizi vurmuyordur.
Varmı egoma sponsor olan?
var ben varım resmi gazeteyi biraz önce okudum anladığım kadarıyla fotoğraf makinelerini kapsamıyor. Ama yine de bir umut
Her satıcı sadece yılda iki kez belli dönemde indirim uygulayacak,yasa sanırım seneye çıkar..
Herkes kafasına göre indirim yapamayacak, şikayet edilebilecek şurada bu kadar sende niye bu kadar diye, yani..
Her tür eşyada mantalite..
Karar uyarınca, bugünkü kararnamede yer alan malların teslimlerinde, yüzde 18 yerine, 30 Haziran'a kadar yüzde 8 KDV uygulanacak. Yüzde 8 KDV uygulanacak mallar arasında, ............... ............. , telefon cihazları, ses, görüntü veya diğer bilgileri almaya, çevirmeye ve vermeye veya yeniden oluşturmaya mahsus makinalar, ses veya görüntü dışındaki fenomenleri tekrar vermeye mahsus olan lazer okuma sistemleri için diskler, elektronik entegre devreleri, bobin telleri, elektrik iletkenleri bulunuyor.
Pazaremmi, zamzog iş mak'da da kadeveyi indirmişler mecburen,haberin ola..Kepçe makinaları vs, yani..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Yılbaşı İndirimiyle Makine Alcam Yardım
30 Ara. 2011, 23:34 drkoray
7177501 Oca. 2012, 19:49
senereroglu -