Fotoğrafçılık Forumları
Karadenize Gidesim Var
yarın yola çıkasım var. Ama nereye gidilir ne yapılır.. Nere çekilir.. hadi yardım edin bana...
artvin'e gelmede nereye gidersen git birader
eski fotojenik yapsını sahil yolu sayesinde kaybetti
şimdide artvini sahile doğrudan bağlayacak tünel inşaatı başladı ki gerisini sen düşün
ba ba ba on senedir karadenizde ama karadenizlilik bulaşmamış hiç.. insan nezaketen bi "buyur başımın üzerinde yerin var. ben ağırlarım seni, buralar şahane " vs. der dimi? çıx.. olmadı bu didi cuma ç'kimi..
sumela, uzungol, ayder, macahel, ikizdere, anzer, artvin şavşat
ilk aklıma gelenleri yazdım.
boraboy gölünü de tavsiye ederim (amasya)
Narnia Günlükleri
Darbe Günlükleri
Riddick Günlükleri
Karadeniz Günlükleri
Bir de Ezgi'nin Günlüğü
Kırşehir şivesinde Gunlük
Bi de karizmatik duruyor ..... Günlükleri deyince
HArmencı emmi "Fatmagülün suçu ne" ..
Akgöl inaltı mağarası erfelek şelaleri sinop cezaevi..
O kadar karadenizli arkadaşım var zannederdim. Biri de buyur gel otele ne para vereceksin demedi. Sanki yurtdısındaydım. Nf dostlugu sadece nf de gecerliymiş... Siz kayseriye gelinde gorun nf dostlugunu
Artvine kadar gidemedim cappa.. Cinas ne varsa sende var. En azından ilgi gosterdin.. Diğerleri bunu bile yapmadı.. Lazut mesela suralara git diyor.. Ama git dediği yerler kendine uzak yerler hep.. Yanıma gelme diyor yani.. Gelmeyiz biz şeymiyiz sanki..
Harmancı motorsiklet günlükleri vardı bir de.. Ondanda esinlendim diyebilirim.. Zor bir albüm çalışması oldu.. İyi de oldu..
evet evet ben çok iyi bir nf dostuyum.. hatta en iyi bir nf dostuyum.. yine gel yine ilgilenirim aynı şekilde..
yalnız "zor bir albüm çalışması oldu.. İyi de oldu" derken kasıt ne? gezi mi iyi oldu albüm mü? gezi ise sözüm yok da, albüm ise biz albümünü beğenmiştik zaten. sen neden gelip burada bir daha iyi diyorsun? çok megaloman gördüm seni
gercek bir nf dostusun cinas.. Yüreğine sağlık.. Bugunlerde biraz megalomanım.. Kendimiz özlemişim.. Sen değilsen bile ben bunun farkındaydım.. O yüzden önce ben kendimle bu özlemimi gideriyorum..
İlgili olabilecek konular
-
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
026508 Oca. 2025, 00:44
cnyt34 -
Fotoğraf Makinemle Çektiğim Fotoğraflarda Siyah Leke Var
18 Kas. 2023, 19:50 edaak123
1142830 Ara. 2023, 01:28
mustafa_ozdag -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
080404 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-
Gezginler İçin Kamera Önerisine İhtiyacım Var
18 Tem. 2021, 10:49 geziniyorum
1246714 Eyl. 2021, 20:19
bulutk_r_ -
Yenidoğan Fon Paylaşacak Var mı Acaba ?
07 May. 2021, 15:06 banuadn17
0244807 May. 2021, 15:07
banuadn17 -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2197610 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -