Fotoğrafçılık Forumları
Karadeniz Tatili/pansiyon???
birkaç arkadaşla karadeniz tarafına kafa dinlemeye ve fotoğraf çekmeye tatile gitmeyi düşünüyoruz. pansiyon gibi biryerde birkaç gün kalmak istiyoruz. böyle trt belgesellerindeki gibi güzel yeşillik, pansiyon olan mekan nereler vardır? başka ne tavsiye edersiniz? gittiyseniz nasıl? yani kısaca 5n 1k 4t 7s 6g 2ğ
eray senin araba vardır...
kontu alıp gelsene...
nereye geliyim? sen orda mısın tataramca?
ya ben korkuyorum bu pansiyondan neyden.. hostel part 1-2 yiizlemdiniz mi siz. Adam kesiyorlardı. aya yavrum ben tırstım valla. Siz gidin eray iyi mi.
param yok desene
nası reklam fotoğrafçısı bu adam, hayrına mı çekiyo napıyo
Aydına gidek o zaman
eray ben genelde tatil mevzularını yurtdısında hallediyorum. ahh canım benim.. kıyamam size. paraya ihtiyacınız varsa gondereyim. Biz aşkı ölümsüz bilenlerdenik.
bana lazım biraz yollasana A300 yada 350 alacam...
bi deselerem bilene yok...
vala çok makbule olur kontcum. hatta sen direk bana bi yer ayırt güzel bi hotelde de işimiz görülsün. gariban babası diyolar senin için
tatar senin makina yok mu? eleştirdigin seyleri gorende adamda full ekipman var sanar. Bir compacta güvererek mi yazoyon onca seyi. Cesareti ondan mı alıyon.
Ciddi olamassınız ben kimlerle takılıyom ya. Rokoemtinde yok makinası.
Eray kıyamam ben size. yerim sizi .
çadırla gitmeyin. diztoptu kameraydı eşyaları çadıra koyunca insan çadırdan fazla uzaklaşamıyor
rizeye gidersen benim arkadaş var yusuf,belki rastlarsın selam söyle
İlgili olabilecek konular
-
Karadeniz Ve Batum’u Fotoğraf Karelerine Sığdırama
16 Eyl. 2015, 18:50 photoplaytr
0124516 Eyl. 2015, 18:51
photoplaytr -
Karadeniz Yayla Turu Tavsiyeleriniz
28 May. 2011, 09:30 feridunb
3165528 May. 2011, 20:39
bigbabol -
-