Fotoğrafçılık Forumları
Kanatlı Kadın Fotografları
SInırsız düşün.. Hayal gücünü zorla.. Ne çıktı.. Kanatlı kadın.
Hem kendi sitemizde hemde baskaca yurtdısı sitelerinde özellikle manipilasyon kısımlarına baktıgım zamanlar bu konu dikkatimi cekiyor. Hemen hemen birçok manipüle fotografın konusu kanatlı kadınlar. Peri ya da melek. Hoş etkileyici fakat ne desem boş.
Hep aynı hayalleri mi görürüz?. Hepimiz uçmayı mı isterizde kanat takarız kendi oluşturduğumuz karaktere. Gerçi bu kanatlı kadınları pek uçarken goremeyiz. Uzunca bir tarlanın ortasında oylece dururlar uçmadan.
Nacizane bir tespit benimkisi. Bir eleştiri değil. Fikirlerinize açık ve seçiktir..
msn verelim.
okyanus iki kanat için kontla arayı bozmaya değer mi ayıp ayıp cık cık.
gel tavuk kanat yapalım biz cıssss
istanbul buluşması kanatçı haydarda yapılsın.
ankara da tavacıda yapılsın o zaman. tavalı sanatsal fotoğraf olabilir mi?
hacı naber ya..
NF 846. anadolu hisarı buruşmasından beri görüşemiyoruz.
kalbi temiz fotoğraf dostum.
Eskidost ile barışınca sitede kalmam icin bir sebep kalmadı gibi. Ne için mücadele vericem. Var mı sataşacak biri.. Varmı karşısında duracagımız bir oluşum.. Bana bir sebep göster...
Eray tavacı olmaz ben otçul olduğum için orada aç kalıyorum. Benim bol bol otlayabileceğim bir mekan olsun yoksa bir dahada gelmem Davos'a.........
Kontrast hoşgeldin.
Bizde sitede dalaşacak adam arıyoruz ama yok Rokomet'le bir iki atışıyoruz ama çok tadı olmuyor. Sen yeterki sataşacak adam ara buluruz olmadı birbirimize sataşırız. Hiç olmadı hep beraber Pazarbey'e sataşırız.
hakikaten bir şeyle mücadele etmek lazım.
yeni bi oluşum düşünüyorum
isim konusunda kararsızım
grup objektif, objektif hareket, objektif ol canımı ye, objektif kareket engellenemez
arasında kararsız kaldım.
ama isim konusunda bağnaz değilim yeni fikirlere açığım.
Çakma Net'fotocular
nasıl ?
İlgili olabilecek konular
-
-
Boş Poster Tutan Kadın Ve Erkek Resimleri
07 Ağu. 2016, 13:07 prodersler
0266207 Ağu. 2016, 13:07
zbkdygn -