Fotoğrafçılık Forumları
Kamuoyu Yoklaması
Fotoğraflardan bahsetmicem artık. Zaten sildim hepsini.. Benim bilmek istedigim forumlardaki tutumumuzla ilgili rahatsız edici bişeyler var mı? Ozellikle Rokomet ve Atakan arkadaşlarımızın açtığı konular ve benim de dahil oldugum konularda..
Egerki yazılarımız rahatsız edici bir boyuttaysa bir daha yazmayalım. Ya da kendi adııma bi daha yazmayım.
Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum.
#kontrast' tarafından 24.07.2008 08:43:47 tarihinde düzenlendi.
see you 1 later..
tamam bunu biliyom. Sanırım soyleyebilirim. Burdaki arkadaş 1 saay sonra gorusuruz diye cevirdi. Ama nerde görüşülecek? Antik tiyatroda mı?
tecrübeyi konuşturuyorsun yani ben almıyım kalsın abicim ben bu sıralar korece çalışıyorum bu yaşa kadar hep ingilizce
bildiğim bana yeter gari. ben koreye abayı yaktım bize en yakın dil koreceymiş sonra diğer uzakdoğu ülkelerine sıra gelir
1 later yazmışım
sen araya
mount koy (ay olsun)
year koy (yıl olsun)
summer koy (yaz olsun)
night koy (gece olsun)
bak işte ne zaman görüşmek istersen ona görü doldur boşluğu
antik tiyatro önemli değil sen yatırcak pardon gezdircek yer bulursun.
bu gezinme esnasında diyorum duruma göre baret, kask, galoş, bone gibi nesneleri kullan.
uzak doğu iyi fikir ama dikkatli olmak lazım
hareket eden herşeyi yiyorlar
hani biz severken yerim seni diyoruz ya
onlardan biri yerim seni falan derse sakın buyur ye gibi cevaplar verme
yağla tabanları kaç...
yoksa gözlerin çekik çekik olur...
abi kendimi bildim bileli çekik göze hastayım gerçi onların yemek kültürüne hiç girme herifler gülümseyince dişlerinin arasından bir kafa cee yapıyor
ya hersey iyi hosda. Mayo nasıl giyecez abi. ben su yasıma kadar hicbiyerimi acmadım.
lasthope sen önümüzdeki ay düğün için bursaya gelcektin galiba
yengede gelecekmi, hani şu çekik göz olayından bilgisi varmı ağzımdan kaçmasın diye sordum...
ya ne mayosu
sen hiç tatile gitmemişsin
gece sabaha kadar diskoda gezeceksin, hani bir iki de arkadaş bulup dans etçeksiniz, sonra sen disko kapanınca nezaketen dans partnerini oteline bırakacaksın sonrasına karışmam,
zaten gece uzun ve yorucu olduğu için de gündüz bol bol uyuyacaksın, böylece mayo olayına hiç girmeyeceksin...
illa ki deniz gircem mayo isterim dersende haşema al ...
yanlız suda şişmeyenlerden olsun dikkat et sonra şişip üzerinden çıkar, kalırsın suyun içinde hava kararana kadar...
abicim sen rahat ol yengen biliyor çekik göz merakımı bazen diyor keşke diye bende öyle olsaydım felan inş. bi aksilik olmazsa ağustosun 18inde oradayım
İlgili olabilecek konular
-
Askerlik Asal Yoklaması Başvurusu E Devlet Üzerind
10 Oca. 2021, 20:37 prodersler
0130210 Oca. 2021, 20:37
prodersler