Fotoğrafçılık Forumları
Kablosuz Modem Alma Sorunsalları
Cümleten meraba.
Kablosuz modem almam lazım acil. DraftN modemlerden mi almak lazım, yoksa normal 811 b/g modemlerden mi ?
Büroda kullanmak için alacağız inşallah. Parasını biriktirdik gibi birşey.
Modemin bulunacağı yer ile modeme en uzak bilgisayarın bulunduğu yer arasında yaklaşık 15 metre mesafe var. Laptoplar hariç 4 bilgisayar kullanacak. Arada sırada bir iki tane de laptop girebilir hatta.
b/g modemler 15 metre mesafede sorunsuz çalışır mı ? Az çekme sorunsalı falan olur mu ? Hiç sorun olmayacaksa bu modemler ucuz olduğu için cazip.
draft n modemlerin usb adaptörleri biraz pahalı. Draft N modem alıp, normal eski (b/g standardı ) usb adaptörlerle kullanabilirmiyiz ?
Draft N modem kullanan var mı hiç içinizde ? Kapsama alanıyla birlikte veri transfer hızı da farkedilir oranda yüksek mi ?
Aşağıdaki iki modemden birini almayı düşünüyorum.
Normal (b/g) standardı modem olursa
ZYXEL P660HW-T1 V2 4 PORT WIRELESS MODEM
Draft N Modem olursa da ZYXEL P-660HN ADSL2+ 4 PORT 300MB KABLOSUZ MODEM
Sen Zyxel e neden kafayı taktın derseniz. Bu iki zyxel modemde de MBM var. Başka modemlerde yoktur. Şimdi siz MBM de nedir dersiniz büyük ihtimalle. Şudur, her bir kullanıcının internet hızını veya download miktarını ayarlayabiliyorsun. Hızını istediğin hıza düşürebiliyorsun veya download miktarına limit koyabiliyorsun. Anahtar kelimelere göre site yasaklayabiliyorsun vs. gibi bir sürü özellik.
Bizim elemanları sık sık okey oynarkene yakalamaktan bıktım bir gün elimden bir kaza çıkacak. O açıdan bu zyxelleri uygun gördüm.
Derin bilgi verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç ve vazife bilirim.
emmi bulureyden sonra bugün transformırs geldi dividi formatında. öyyykk dedim hemencik. ıyy ne çirkinmiş dividi formatı.
emmi çok bahalı değilmi. bu paraya 5 tane vireles modem alınır keza.
emmi benim hayelimdeki modem 289 TL. keza kdv si hariç ayrıca tevdi edilecek.
emmi yazının bütün kelimelerine tıkladım link olabilirmi acap diye. lenk ver efendi.
emmi tokat reşadiye den un outlet mağazasından 10 kg un aldım keza.
linkini vermek isterdim ama üstün başın toz olur tıklarsan.
Al sen bahalı bahalı filmleri,al emi..Sonrada ah vah de dur orada,, Hah ..!!
Ne getirdin okyanus,varmı yiyecek bişiler hali hazırda,,gelir parktada yiriz yani,,tele ilede foto çekeriz gali,, sen havaya unları saçarkene felan..Değişik kompozisyonel fantastik olur çekimler..
Ne linki istiyip dururki bu pzremmi ..
emmibey kusura bakma sana link ikram etmeyi unutmuşum.
keza hepsişurada com da 226 tl imiş. daha ucuz netekim teknosa dan. orada 289 YTL idi pazarlıksız mertebede.
aşağıdaki linke tıkla emmibey :
aşağıdaki link
Emmiler bügün banada bi müşteri 2 tane 5 kg mukabili un verdi zorla.
Abiler ben transformırstaki kıza aşk oldum netekim.
Yuva yıkım sorunsalı mı açsam.
Modemi al barem kaçırma,, şapşapla bağlanmaktan daha eyidir bu netekim..Şapşap kazıktır emmi..Aynen ittaa oyununa bağımlılık gibi yani..Ver ver,,öde öde..
Tivişu'ya üye olsana hem nisan sonuna kadar bir lira emmi..
Kimki o filmdeki kız,belkide seyrettim o filmi,,arabanın yanından geçen hoppa kızmı emmi..
Emmi seyret sonra konuşalım.
Hangisini seyrettin ne bilem ben ,,birinciyi mi,ikinciyi mi hem ..
Bir ve iki diye çıktı o film keza..Sahne kaç plan kaç, de ki traking yapıp çarçabuk bakayım sahneye gali..
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
1171131 May. 2024, 19:07
compozer -
Capcut Videoyu Programa Çağırma Alma Nasıl Yapılır
12 Eki. 2022, 00:39 prodersler
0100412 Eki. 2022, 00:40
prodersler -
-
Tiktok Ucuz Jeton Alma Ucuz Jeton Nasıl Alınır