Fotoğrafçılık Forumları
K9
KÖPEKLERİÇOK SEVERİM ONLARA YAKLAŞMASINI BİLCEKSİN BENİM İÇİN FARKETMEZ BENİM K9 VAR BENDE DAHA 8 AYLIK MAŞALLAH AYI GİBİ OLDU HERKES DİYOR ASLAN GEZDİRİYOR KÖPEK İNSANIN CAN DOSTUDUR İNSANIN YALNIZLIĞI GİDERİR ÇOK SEVERİM KÖPEKLERİ AMA KEDİLER NANKÖR HİÇ SEVMEM
kameracı aydın çine de kasap mehmet zengin i bilirmisin ??
Demek ki Aydın'da oturan da varmış
okyanus biliriz mehmet zengini hatta onun köfteci yeri vardı yanlış hatırlamıyorsam
Okyanusun bilmediği 5 vakit namaz. Yaşar Nuri okuduğundan 3 vakit biliyo.
kontrast sana cevap vermeyi karar verdim cevabını al yaratla çekim 150 lira konvaya müzik atılır 60lık minidv kullanırım sıkıştırma 90lık olur boşluk bırakmam sen bidaha çekilmesi için söylüyorsun bir kaset bidefa çekilir 5dakka boşluk 10 kasetten 1saat olcak 1 kaset nekadarki değermi kamera satışıda yapmıyorum hi8 8mm kameradır k9 polis eğitimli kurt köpeğidir seni ısırsın birgüzel karnı doysun
pazarbey sence iyimi oldu kontrasta cevap vermek sen burda daha iyisin yazdığı yorumlara bakarsan
pazarbey kuvva bilmemne derneği emir verip birisine yeni kur'an tefsiri yazdırmış (ayrıntıları bilmiyorum gazeteler diyodu) namaz 2 vakitmiş, zina da haram değilmiş
niye kasıyoz ki
kontrast 3 çok bile kılıyomuş helal ermiş, cennete koymaları lazım adamı!
benim bildiğim kontrast bi kasete elli kere çeker. milletin gelini damadı birbirine karışır ondan sonra. adam böyle böyle zengin oldu zaten.
kameracı boşver kontrası. Cevap verme. Uyumuştur zati.
Kontras hala fakir bildiğim katadırı ile. Hla reno 12 tsv kullanıyo.
reno 12 tsv kullanmasının sebebi sadece sanatsal ruhuna ilham kaynağı olmasıdır. ön göğüse de kıllı siyah toros örtülerinden koymuş ki insanın ufkunu genişletiyor