saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

Istanbulda Evime Ev Arkadasi Ariyorum

Merhabalar,

Seri ilan sayfasi olmadiginin farkindayim ama hayatin icinden oldgunu dusundugum icin yaziyorum ...

Sanayi Mahallesinde, kendimize ait, ful esyali, kombili, uc yildir kullandigim evime sigara kullanmayan bayan ev arkadasi ariyorum. Evimiz iki tanesi buyuk bir tanesi kucuk 3 odadan olusuyor. Mutfak 7-8 kisinin rahatlikla yemek yiyebilecegi buyuklukte. Bir aile apartmanindayiz, bu yuzden guvenlik sorunu yoktur. Evde ben kaliyorum, ailem memlekette, 24 yasinda sayilirim, ingilizce ogretmenligindem mezun oldum, fotograf ile ilgilenmeyi, gezmeyi severim.
Daha onceki ev arkadaslarimla bir sorunum olmamis, bir tanesi hakim olup, bir tanesi evlenip gitmistir. En son evimizde oturan iki kiz kardesten bir tanesi evlenip, bir tanesi tezini bitirip, ayni zamanda karsimizdaki apartmandan ev alip tasinmislardir. Sakayla karisik, evin ugur getiridigi girgirini yapip reklami artirmaya calisiyoruz.
Istanbul Teknik, Yildiz Teknik ve Bogaz icine ulasim acisindan kolay bir mevkidedir. Otobus minubus duraklarina 7-8 dakika, Sanayi ve 4. Levent Metro istasyonlarina yuruyerek yaklasik 15 dakika civarindadir.
Olurya; forumdan birileri , yada onlarin yakinlarindan,
Istanbulda ogrenci olan, tayini cikmis yeni ogretmen olan, yada esyali bir eve ve ev arkadasina ihtiyaci olan ve anlasabilecegimiz birileri cikar dedim..

#saadetsa' tarafından 21.09.2009 23:04:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Eylül 2009, 22:57 - İp: 88.***.**6.180
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

kahveye gider: http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=38085

Tarih: 23 Eylül 2009, 23:24 - İp: 85.***.**5.93
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Maslaktaki ünive bir ara git bak,oradan o ev yakın zati, sağlam bir kaç kişi çıkar kiracı mertebesinde yani..

Tarih: 23 Eylül 2009, 23:29 - İp: 88.***.**9.0
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

saadetsa arkadasım bu arkadaşlar hep geyik. Bende böyle bir ilan açmıştım hatta bende bayan ev arkadaşı aramıştım ama dalga gectiler hep. NEdne bayan ev arkadaşı arıyorum diyince mekanizma değişior anlamadım.

Tarih: 24 Eylül 2009, 08:33 - İp: 212.***.**9.195
saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

kontrast hakkaten geyik olanlari var, bende anlamis degilim, yani bay bir ev arkadasi arasaydim daha mi normal olacak, senin bayan bir ev arkadasi araman kadar dogal bu arada ayni koridoru paylastigim erkek ev arkadaslarimda oldu, Almanyadayken, yani onlarinda insan, bayanlarda

Az kaldi geliyorum istanbula, memleketteyim simdi, artik dolasicaz, maslak hisarustu, yizldiz kiralik ev vardiye

dikkat edelim okyanus bey oda degil kiraya verdigimiz ev ya , balkonu, mutfagi var, kombisi var adsli var, oldumu ama sizinki de uzuldum valla, hele babam duysa adam 25 yil karatahta basinda didin didin emekli ol, git binlerce metrekare beton yigini icin 80-100 metre kare bir beton yiginina ver aldigin tum parayi,yetmedi sat arabani, oda yetmezmis gibi icinide donat, gelip bir oda desinler. Neyse yani...

Tarih: 24 Eylül 2009, 11:22 - İp: 85.***.**0.165
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

kültür farkı

Tarih: 24 Eylül 2009, 11:24 - İp: 88.***.**3.190
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Bence öğrenci bakın, üniversiteler açılıyor yakında, çok zorlanacağinizi sanmam ev arkadaşı konusunda.

Tarih: 24 Eylül 2009, 12:05 - İp: 78.***.**7.140
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

üniversitelerin yakınlarına bayan ev arkadaşı aranıyor şekinde kağıda ilan bastırın ne kadar üniversite mekanı ve üniversite yurdu ve okul çeveresi varsa yapıştırın.
ve dua etmeye başlayın.

ne duası mı?
belediye sizi kaçak ilandan bulmadan önce siz ev arkadaşınızı bulun diye

Tarih: 24 Eylül 2009, 12:50 - İp: 88.***.**3.190
saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

tesekkurler, bende ev arkadasi bulma isinin hallacagini umuyorum, zira internetten, calisan arkdaslarimin okullarina tayini cikacak arkadaslardan, universitede okuyanlardan bir arkadas buluruz herhalde

Tarih: 24 Eylül 2009, 13:33 - İp: 85.***.**0.165
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

Ev arkadaşı illaki bulunur. Mühim olan kafaca uygun iyi birisini bulmakta.

Şansın açık olsun arkadaşım. Bizde araştıralım bir taraftan.

Tarih: 24 Eylül 2009, 14:35 - İp: 78.***.**9.243
saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

tesekkurler ..

Tarih: 24 Eylül 2009, 15:44 - İp: 85.***.**0.165