Fotoğrafçılık Forumları
İnternetsiz Kalmak
Öyle kolay bir şey değilmiş onu anladım bir kere..Bu tabir hemde en hafifi..
Şu kullandığımız meret öyle girdi ki dünyamıza..Ondan iki ay kalmanın verdiği sıkınıtyı anlatmaya kelimşler yetmez..
Örnek..
Tv de altta bir haber geçer..Sadece başlıktır bu..Ayrıntısına ulaşmak için bakle bakalım..Öteki haberi verir berkini verir ama senin ilgilendiğin habere bir türlü sıra gelmez..
Başka bir örnek..Deniz meniz derken eve geç gelirsin..Heberler çoktaan birmiştir..EE internet te yok..Hadeee...
Ya iki muhabeet edecen kööyde kimse kalmamış ki..Kimle muhabett edecen..Hele bir de internet yoksa..
Ve son olarak..Çekersin bir sürü fotoğraf..İçlerinden hoşuna gidenler olur..Döner iki kere bakarsın onlara..Ama işte o kadar...Paylaşmak başklarının çektiklerine bakmak mümkün değildir.
Yani dedim ya..İnternetsizlik çoooook kötü bir şey..
Şimdi ohh be dünya varmış..
Yeniden aranızda olmaktan çok mutluyum..
Hepinize merhaba..
bi fırsatını bulursun gelirsin insallah hocam
zevkle ev sahipliği yaparız...
Bakacak Tepesine çıktıkmıydı bursa ayaklarımızın altında kısmetse...
Lazut hocam Fuat SAKA'nın Lazutlar serisi var dinledinmi yada bilmiyorum ama eğer sende yoksa 6 albümünde linkini dinledikten sonra silmek ve albümleri almak kaydıyla gönderebilirim sana karadenizli olmamama rağmen ben zevkle dinliyorum çok güzeller.
Ohooo tatar abi..Bizim nikimiz nerden geliyor sandın sen..Fuat abi iyidir..Karadeniz müziğinde çığır açan bir isimdir..Kazım Koyuncu ile beraber..İkisini de zevkle dinlerim..Senin gibi karadenizli olmayanlara bile tavsiye ederim..
tamam ben zaten dinliyorumda linkleri göndereyimmi varmı sende
ilinkleri bana gönder ama dinledikten sonra eğer beğenirsem gidip orjinal cd sini parayla alacam haberin olsun..
Şimdi Roko paşam linkler evde yani aslında linkler ait olduklerı yerde yani internet ortamında ama linkleri barındıran site evdeki computerimde işyerimdeki computerimin sık kullanılarında linkleri barındıran sitenin eski linki var ona tıklayınca adult madult bişeyler diyor mübarek ramazan günü sinirimi bozdu...
Ben eve gidince sık kullanılanlardan siteye girerim, linkleri sana mesaj olarak atarım sende beğenirsen siler gider orjinal cdlerini alırsın...
amma dollandırdın kardeşim konuyu..
"aslında bi tarafımdan uydurdum.. yok öyle bi albümde linkte şarkıcıda.. Fuat saka benim eniştenim teyzesinin adı" desene..
bi günde gündeme gelmek için şöyle abudik şeyler yapma ya
Ya tatarbey bırak bu ayakları..
Roko aha linkler aşağıda..
İstediğin gibi kullanabişlirsin.
Link 1:Lazutlar-1
Link 2:Lazutlar-2
Link 3:Lazutlar-3
bende 6 tanesi var öyle üç linkle göndermiyoruz adamı lazutlar 2008 bile var...
bide lazut hocam linkdeki dosyaları indirdim ama şimdi kaldıramıyorum acaba hangi programı kullanmam gerekiyor.