Fotoğrafçılık Forumları
Ibranice
Arkadaslar ibraniceyi en iyi ne sekilde ogrenebilirim. Ya da ne kadar ogrenebilirim. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok sevinirim.
fen edebiyat fakültesine git orda yardımcı olurlar sana. yada mezarlığa git demoonları yoladım sana öğretçeklermiş:P
Sana butun samimiyetimle sunu soyleyeyim. Demona ulasmak icin su an bile olmeye hazirim. O gelsin yeter ki. Ibranice zor mudur sence?
hiç bi fikrim yok.sadece çooook eski eserlerin o dille yazıldığını biliyorum.ibranice öğretilen bölümleri sonra o bölümlerin olduğu okulları araştır diyebilirm
demon diil demoon
Hayir, asli ( demon )' dur.
Ha birde incil ariyorum simdi. Cuma gunu kutuphaneleri basacam, vermezlerse calacagim. Bunu soyleyecem onlara
aaa evet incilde yardımcı olabilir.yatarken isaya dua et baride kitap bulabilesn
İncil i Beyazıt ta üniversitenin önündeki meydanda bedava dağıtıyorlardı bir aralar. Hatta ben birkaç tane almıştım. Kütüphane basmadan önce bir uğra istersenn.
Beyazid' tan bana da bahsettiler. Nasil ulasacam sana okyanus? Hakkini odeyemem
Bulmak epey guc olur olabilr. Senden odunc alsam
#demoon' tarafyndan 26.10.2006 00:06:13 tarihinde düzenlendi.
Abi bana kolay ulaşırsın ama bedava incil dağıtan ben değilim Yalnız istersen seni beyazıt meydanına kadar arabayla bırakırım
önemli diil ne demek