Fotoğrafçılık Forumları
Haydi Fuara
Tüm Fotoğraf sevenler haydi fuara 12-15 nisan dünya ticaret merkezi yeni fuar kompleksi.
davetıyem geldı muhakkak gıdecem....
fuar merkezine 5 dk mesafede oturuyorm.cumartesi pazar full oradayım.acaba netfotograf için bi tanıtım standt ı açılacak mı merak ediyorm.tüm hafta sonumu oarada geçireceğim için sitemiz adınada bişiler yapmak isterm.
kaç kişi gelecek acaba üyelerimizden ziyarete
Eyer ... Net fotoyu yönetenler başvuru yaparlarsa yerleri hazır.10 uncu salonda . Star Fotağrafcılıkla yan yana . Ben elinchrom standındayım davetiyesi olmayanlara duyurulur.
bır stand acılsa cok iyi olur gercekten..bundan daha iyi reklam,daha iyi halkla ilişkiler olurmu...keşke gelebilsem...12-15 nisanmı
davetiye olmadan ücretli giriş yokmu? davetiyeyi nasıl temin ederiz? belki o tarihlerde istanbul da olabilirim de.
önceki senelerde davetiyesi olmayan ücretli giriş yapıyordu.. galiba yine aynı olacak..fuar merkezinde zaten cogu net foto üyeleri buluşacak..inşallah ayrı bir stand acarlar daha kolay olur..
peki fuar alanına nasıl gideriz? mesela büyük bir ihtimal avcılar da olcam.oradan nasıl geçerim fuar alanına?
ustakim hocam senden davetiyeyi nasıl temin edecez içeri girmeden?
herhangi bir semtteki taksiye biniyorsun ve adresi veriyorsun adres şu..dünya ticaret merkezi yeni fuar komleksi yeşil köy istanbul..salon 9-10
fuarda bir kac arkadaşımızı özellikle arayacagımm..inşallah karşılaşırız..
Fuar biletinden önce şu otobüs biletini bir ayarlasaydım.