Fotoğrafçılık Forumları
Hadise Birinci Olurmu Anket
http://www.hadiseerevizyon.tr.gg/ANKET-HAD%26%23304%3BSE-1-.-OLURMU.htm herkes katılsın
"Bir de Erevizyonun zaten asıl misyonu da farklı olması lazım. Bildiğim kadarıyla ilk çıkış amacı, ülkelerin ses, görüntü sistem ve teknolojilerini sergileme amaçlı bir organizasyon erevizyon. "
o zaman biz birinciyik gali (tanımıyorum kendisini amma birinin konuşmasını kapmışem ee ne de olsa puanlama sistemi türk değil miydi..
Jüriden Maâda, halkın es em es oylarıda önemli zati, yurtdışı vatandaşlar gereği..
Ne kadar ekmek , o kadar köfte ..
İsrail avrupanın neresinde bilemedim. NE işi var öörovizyonrda
israil sam amca torpiliyle,almanya uzerınden katılıyor pazarbeyi..
ne ekmegini yediler soykırımın..
Alllah ALlah , Allah Allah. Vay benim beyinsiz Alaman milletim. Sözde soykırımla yahudi besle. Hangi dangalak yaptığı soyykırımı videoya çeker.
Yazdıkya ekmek köfte hesabı ,emmi.
yıllarca hep hakkımız yendi ,herkes kendi yandaşlarını tutuyor gibi konuşuldu durdu.
işin gerçeği iyi şarkı ile katılırsan kazanmaman için bir sebep yok.
Bence bu şarkı ilk 5 e çok zor girer,herkes Hadise yi beğenerek şarkıyı beğendim zannediyor,aslında boş bir şarkı..
favori Fransa tabiki patricia
ermenistan ın şarkıs bile Hadise nin parçasında daha çok Türk ezgileri taşıyordu..
Avrupa ya artık dansöz formatında gösteri yapmayalım...
Bizim Kültürümüz bu değil...
"ermenistan ın şarkıs bile Hadise nin parçasında daha çok Türk ezgileri taşıyordu.. "
Aynen katılıyorum..Hatta müzik adına keşke onlar kazansa diyorum..müzikleri çok güzeldi..Bizim müziğimiz ise sanattan yoksun, bizden yoksun belki de bir iniliz kültüründen çıkmış gibiydi..Umarım kazanmayız.
Böyle şarkı ile kazanacağımıza -sözde- soykırımı tanıyalım daha iyi..
okadar da değil
Hadisenin sesi güzel aslında ama yarı finalde iyi söyleyemedi, bi yerde bi terslik var, vokalleri filan mı ayarlayamadılar acaba. Ama makyajı süperdi.Kıyafeti '' batılı arkadaşlar biz de çağdaşız çarşaf ve fes giymiyoruz '' imajını vermeye yetecek kadar açık değildi.. Ses Makyaj . Kıyafet
İsrail'e İsrail kardeiş sen orda arapların arasında yalnız kaldın gel bizimle oyna demişler, o da gelmiş
İlgili olabilecek konular
-
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0137309 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -
Bunu Nasıl Yapabliirm Yardımcı Olurmusunuz
15 Haz. 2021, 18:47 xpia
1143516 Tem. 2021, 13:09
kayahanakcay -
Makinem Eskisi Gibi Çekmiyor, Yardımcı Olur Musunuz :)
11 Ara. 2020, 14:22 tfg16
0182111 Ara. 2020, 14:22
tfg16 -
-
Analog Makinede Ayna Sorunu Yardımcı Olur Musunuz
19 Eyl. 2020, 11:49 caylakbiri
1187201 Eki. 2020, 10:01
bila -
Fontun İsmi Ne Yardımcı Olur Musunuz ?
27 Haz. 2015, 19:44 berkcan1234
2261823 Tem. 2017, 14:22
eyivlu -
Hangsini Almalıyım. Yardımcı Olur Musunuz?
12 May. 2016, 14:23 kostorox
3161213 May. 2016, 16:22
kostorox -