Fotoğrafçılık Forumları
Gs Mi? Fb Mi? Bjk Mi? En Büyük Kim?
arkadaslar hep merak etmısımdır encok hangı takımın taraftarı var dıe bunuda sıte ıcınde kucuk bır ıstatıslık yapmak ıstedım umarım katılırsınız. ben baslatıyorum bence en buyuk CİMBOMBOM...
TABİKİDE SAKARYASPOR
BEŞİKTAŞIDA UNUTMAYALIM PLS
#sellyboy' tarafyndan 12.08.2006 15:16:05 tarihinde düzenlendi.
arkadaslar gerceklerı aslında fenerlılerde bılıyor cımbombomun uefa yı alması super kupayı alması ıste basarı budur. ama fenerlılerın ovundugu tek sey cımbombomu yenıyorlarmıs!!! arkadaslar takımlar bırbırını yener kucuk takım buyugude yener bu dogaldır buna tarıhte cok ornek gorduk asıl basarı daımı olandır muzemıze bakın aradakı farkı gorun aslında dogruyu sızde bılıyorsunuz ....CİMBOMBOMMMM..
Bizde GS dedik.
GALATASARAY
GERÇEKLERI TARIH YAZAR, TARIHIDE GALATASARAY
FENERBAHÇELI MISIN? ALLAH BAŞKA DERT VERMESIN(!)
HERKES FENERLI DOĞACAK AMA BIRGÜN HERKES CIMBOMLU ÖLECEK...
BIR GÜN HERKES FENERLI OLACAK , GERI KALAN 364 GÜN ISE GALATASARAYLI...
BELKI BIR GÜN BAŞKALARI DA SÜPER KUPA\'YI KAZANIR.. NE DERSINIZ HOS OLMAZ MI?
CIMBOMLU ARKADAŞLAR..FENERLILER BIZE MÜTEŞEKKİR..BIZ OLMASAK AVRUPA TAKIMLARINI SEYREDEMEYECEKLER...
1905 TE DOGDU ASKIMIZ ,SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ,CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP YANINDAYIZ
BIZ ALIŞTIK AVRUPADA KUPA GÖRMEYE, SIRA SENDE FENERBAHÇE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIŞ, HAYDI FENERE DE BIR ALKIŞ..
AVRUPA FATIHISIN GALATASARAY..TÜRKIYENIN GURURUSUN GALATASARAY.. GÖKTE YILDIZSIN GÖNÜLLERDE AY, BU SENEDE SAMPIYONSUN GALATASARAY..
CIMBOMBOM DİYEREK SANA YUZ KOYDUK,SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK,YILLARDAN BERİDİR HEP SENİN OLDUK,CİMBOMBOM SEN BİZİM HERSEYIMIZSIN
CIM BOM BOM\'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AĞLARIM SENINLE GÜLERIM, SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM.
ASLAN TERBIYE EDEN FENERBAHÇELI TARAFTARIN NE HALE GELDIĞINI BIRAK TÜRKIYEYI DÜNYA GÖRDÜ. SEN KI KÜÇÜK BIR KANARYASIN ASLANLA UĞRAŞMAK SENİN NEYİNE..
BAŞ KOYMUSUZ CİMBOMBOM\'UN YOLUNA,SARI KIRMIZI RENGİNE ÖLURUM CİMBOMBOM.AVRUPA\'DA DESTAN YAZDI ASLANLAR,FATİH\'İN ASLANLARIYLA KUKRESİN CİMBOMBOM!
İSTERSEN EĞLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA. İSTERSEN GIRIŞELIM ZINCIRLERLE SOPALARLA... LAYLAY LAYLAY LAYLAY
NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YÜKSEL TAA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI ,SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI
FENERLI OLMAK AYIP DEĞIL, YETERKI ÇAKTIRMA..
ADANA CEYHAN HERKES CIMBOMLU HADE SENDE UYAN ..
KALPLERDE YILDIZ,GÖNÜLLERDE AY, ŞAMPIYONSUN GALATASARAY
[>:D :D :D :D :D
neslihan taraftar grubu gibi bir şeye mi üyesin????
EN IYI CEVABI NESLIHAN VERMIS.BUNU TARTISMAK UZUN SURER AMA BENCE GALATASARAY..BIZIM AVRUPADAKI BASARIMIZI KIMSE UNUTAMAZ.FENERBAHCEYE GELELIM BIZI NE KADAR YENSELERDE HEP TARIHTE YER ALIYOR.BASKA BIRSEYE YARAMAZ.AMA BENCE BUNDAN SONRA FENERBAHCE CIMBOMU YENMEYE DEVAM EDERSE ONLAR ICIN OZEL BIR KUPA YAPIP VERELIM.TURKEI UEFA
NASIL AMA OYARMI SIZCE
Türkiyede yapılan araştırmaların hepsinde tartışmasız GS üstünlüğü vardır.Ali ŞEN zamanında 25 milyon fenerli var diye bir salladı FB li arkadaşların avuntusu oldu bu sallama...
TA Bİ Kİ CİMBOM...
hayatta yeteri kadar sıkıntılarım var zaten birde fenerli olsaydım vay benim halime.GS.
En manyak taraftar Beşiktaş'ta
En çok para Fenerbahçe'de
En büyükleri ise Galatasaray...
İlk dört sayfada GS üstünlüğünü ilan etmiş zaten. Daha fazla tartışmaya gerek yok gibi EN BÜYÜK CİMBOM
İlgili olabilecek konular
-
Vakıfbank Mobil Fast 7/24 Eft İle Para Gönderme Nasıl Yapılı
12 Oca. 2025, 00:12 prodersler
016912 Oca. 2025, 00:13
prodersler -
Yurt Dışı Çıkış Harcı Yatırma Vakıfbank Mobil
21 Ara. 2024, 20:42 prodersler
015221 Ara. 2024, 20:42
prodersler -
Vakıfbank Ehliyet Harcı Yatırma [sürücü Belgesi Ha
23 Tem. 2022, 16:42 prodersler
0119823 Tem. 2022, 16:42
prodersler -
-
Vakıfbank Mobil Faturasız Hatta Para Yükleme
30 May. 2022, 22:59 prodersler
099330 May. 2022, 22:59
prodersler -
Vakıfbank Sürücü Belgesi Yenileme Ücreti Yatırma Ehliyet Yen
02 Nis. 2022, 23:27 prodersler
0125702 Nis. 2022, 23:27
prodersler -
Vakıfbank Döviz Hesabı Açma [bankaya Gitmeden]
01 Mar. 2022, 12:25 prodersler
0108301 Mar. 2022, 12:26
prodersler -
Vakıfbank Mobil Faturasız Hat'ta Para Nasıl Yüklen
21 Oca. 2022, 16:22 prodersler
0141021 Oca. 2022, 16:23
prodersler -
Hangsini Almalıyım. Yardımcı Olur Musunuz?
12 May. 2016, 14:23 kostorox
3168613 May. 2016, 16:22
kostorox -