Fotoğrafçılık Forumları
Grand Scenic Sorunsalı
hadi bakalım hayırlı olsun. 52 bin mukabili aldım renault grand scenici. 300 km de 17 litre mazot yaktı.5.6 litre yapar. yeni araba için bayağı iyi. 17 lira yakıyo yani 100 km de. 106 km/saat ayarladım hız sabitlemeyi öyle geldim.
adam arabada yatıpta kalkıyor olabilir, gözükmemekte zati ortada halen ve malen..
her eline fotmak alan fotoğrafçı olduğu gibi
her eline direksiyon alanda şoför olmakta zati
he yaa,, her iline foturaf alatı alan bılokçu kesildi zati,, sırf çene,, foturafları bişiye benzememekte zati, anca kankaları beğeniyor mecburen destekli destksiz yoldan, müteakip..
müteaikip dedim de senin mütaayit ne oldu, kayıplara mı karıştı ne çağılayan varyanları tarafında..
pzremmi aldı arrabayı, o il senin bu il benim dolaşmakta, sonrada kokozum diyor, param yok diyor bize..
tekkiyeyi bekileyen çurbayı içer emmi..tikke diyince de aklıma Be nokta erisoy gelmekte hep, nerde heryıl remezan olsa gidip uruşbuba da ifitar açmakta,, gameralar önünde birde..Olmaz künah zati..
emmi müteyit kayıp erbabında keza.
apartman sakinleri sükunetini kaybetti binaleyn.
mütayiti aramaktalar ve hatta belediye kapısına gidip beklemek alternatiflerini de seçenekler arasına duhulü endam ederek. belediyeden diyer inşahatlarını mühürletme hayeliyle yanıp tutuşmaktalar.
keza lakin apartman sinirlilerinden bize dava çıkacak gibi emmi.
bu durumda 17 müvekkilli bir dava beni beklemekte keza.
kabataslak adam başı üç beş bin desek bir dayirenin bana kalması lazım.
mamafih mütayitin kayıplığına binayen bu ayki su faturası 92 tl geldi emmi dayire başı. iki kat zamlı tarifeden inşaat suyu kullanmakta imişiz.
lakin dayire başı deyil adam başı bölelim su parasını dedi isemde, adam başı demiş olmamla bütün apartman faturası benim başıma kalır idi emmi. keza bu devirde adam bulmak zor oldu zati.
al davayı, attır gali sanıkı madem..nasıl olsa fazla yatmam ayağına güvenmekte bunlar,, dişlisine denk gelememişler herhal..
gerçi vili güçer emmide serbest dolaşıyor hâla değil mi.. ölen öldüğünde kaldı keza..
villigeçör badem bıyıklı idi emmi.
belki erken çıkışında içeride ettiği duaların tesiri olmuştur.
kim tutar seni okyanus emmi. yihohohahaha. tecahülü arif sanatı yaptım. keza benim evin suyuda sanayi tipi su imiş. keza bende neden böle çok gelmekte demekte idim. vilanının havuzunun künahını almış idim.
he he hee , şanitiye suyu eyle gelir zati, bolca kullanında görün..
normele dönderdim sanırım emmi.
normalli olursa sıkıntı olmaz para bazında..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-
S&b Agrandizör İçin Kontrast Filtreleri