Fotoğrafçılık Forumları
Grand Scenic Sorunsalı
hadi bakalım hayırlı olsun. 52 bin mukabili aldım renault grand scenici. 300 km de 17 litre mazot yaktı.5.6 litre yapar. yeni araba için bayağı iyi. 17 lira yakıyo yani 100 km de. 106 km/saat ayarladım hız sabitlemeyi öyle geldim.
benim korsa bile ondan çok yakıyor emmi.
lakin korsanın kaporta kalın olduğu için normal karşılıyorum ben.
mamafih hanıma yılbaşından itibaren şu an geçici kullandığı hundayı aksenti verecekler imiş.
teneke araba dikkat et dedim kullanır iken.
evet virajlarda çok savuruyor dedi.
lakin viraja kaçla giriyorsun sen demedim.
ayile sadeti de bir yerde önemlidir emmiler korumak gerek.
evet emmi. korsanın galın baya kaporta. sahabının kafatasındada eğer var zati orta asyasal genetik bazda.
daha düşcek demekte bazı insan ikmselar. lakin ben sanmamaktayım. düşermi emmi. ne zaman düşer. ne zaman tekrar artar.
emmi senin verdiğin deyerler normalde şu an olmaması gereken deyerler.
şöyleki :
1 ) Araban daha rodaj süresini doldurmadığı için şu an biraz fazla yakıyor olması gerekiyor. Büyük ihtimalle de şu an fazla yakıyordur. Yani irelde daha az yakacaktır. Motorun kurum bağlaması gerek emmi kısmi bazda.
2 ) Kışın araçlar biraz fazla yakar emmi. Topicli araba konuşulan internetli yerlerde arar isen görürsün. Keza sürekli full depo bazında mazıt alıp yaptığı km yi de sürekli ölçen titiz ve hasis kişiler var ve o kişiler aynı zamatta internet kullanmayı da severek tecrübelerini paylaşım mahiyetinde ortalık yere sermekteler.
deliller : başka topicli siteler. b. kişi incelemesi vs.
cevap süresi : 10 gün emmi. umarım on gün içinde cevap yazarsın.
şöyle ki şeklinde dilekçe yazılmasını hiç sevmem keza. ve kullanmamışımdır bağımsız olandan berli.
emmi en fazla 10 dakka dayanabildim. yoksa cevap süresini bekliyecekidim. lakin bekleyemedim aceleci kişisel bazında.
onları okumadım emmi. bakalım ne yakacak diyende denedim. keşke şüpheci avukatlar bazında onuda çekip yutupsal bazda yayınlasa idim. emmi 90 ilede yol bitmememkte.
Bende pek kullanmıyorum işte,, bakçez gali duruma ..
Sidi midi okutulan araçlarda var zati..formatlı mormatlı..
Millet eskiden kırsalında karakaçanına eyi bakardı binaleyn,,..,,
emmi bugün sirkeci yöreselinde güvenç e nokta ekmekçide tandır yemiş idim.
güvençin sahibi namazdan gelene bana birkaç soru tevcih etti.
birincisi katır eşektenmi doğar attan mı sorusu idi. hali ile ihtisas mevzuum dışında kaldığından aval bir şekilde bakıp durdum emmiye.
attan doğar imiş lakin.
mamafih bende bu cevap üzerine kontra bir soru yönelttim. eşeğin boyu baba olmak için yeterlimi idi ? o soruyuda gülerek geçiştirdi mamafih. keza o esnada hocam hocam dedikleri ( cüppeli a.hoca konseptinde ) bir kişi de tavuk tandır üstüne yarım etliekmek yemekte idi.
O emmide heç fiş miş kesmiyor, ben istedimde bana 001 nolu fişi kesti 13.30 da,mesela.. bunlar müslim birde..benden virgisini alıyorsa yümeğin içinde fişinide kesecek mecburen..
Yiyip işip çıksa idin sende oradan madem, ne kafanı soruyla dolduruyorsun ki,, aldınmı nötcebine acenda az yukarıdan..
bizim haşeşçi hâla uyumakta acaip,, hava sovuk deyip yatmakta habire..
sornun cevabını ben bilirim kırsallı bazda. at bir çukursala girer idi o iş bağlamanda.
Uploaded with ImageShack.us
Emmi rekor benim passatda gırsal mazutnan 120lira 1000km.
Yalan dolan bilem degil hemide mazutu shell den alıyom öööle ucuz mazut bilem deyil.
1600 turbo dizel hertarafı mekanik goley goley arıza bilem yapmıyo.
12 kuruş kilometre
Pazar emmi sikenik alanlara PUROmosyon veriyolarmış. habarın varmı
kıss kıss kıss
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57