Fotoğrafçılık Forumları
Gidiyorum...
Düşündüm de haklısınız değmez hiç bir şeye,yanlızca 1 fotoğraf daha yüklerim o da güzel dostlara yorum yaz bilmek için.
Site çok hareketli çok kişiye de tavsiye ettim,umarım onlar benim yaptığımı yapıp yanılmazlar.
Kendinize iyi davranın lütfen SAYGILARIMLA
#h.l.y.' tarafından 18.04.2007 11:30:48 tarihinde düzenlendi.
yok böle bişey ya gercekten konune anlamadım ama öle pes edip gitmek bizlere yakışmaz..her insanla anlaşabileceksin diye bişey yok arkadaşım bende cogu düşünceye karsıyım ama ne yapalım..hayat bu yaa..salla gitsin bazen takmaya bile degmez.yarın arkana baktıgında bu duruma gülersin belkide.neyse bence gitme
YANLIŞ BİR KARAR..ŞAHSİ KANAATİM GİTMEMENİZDİR ..BURASI PAYLASIM SİTESİ..KALIN DERİM...
hly keşke nedenini biraz daha açık yazsaydın..
Ya da hiç bir şey demeden gitseydin.
Gönlüm sitede kalmanız yönünde...
olayı bilmiyoruzki yardımcı olalım gerçi sen kararını vermiş gözüküyorsun ama yinede ben derimki kimse için değmez hayatta birşeylerden vazgeçmeye
Liebster,pazarbey,excalibur,lazut,acemkızı.
Üzdüysem özür dilerim.
Siteylede bir alakası yok.
Kendinize iyi davranın lütfen.
Saygılar
#h.l.y.' tarafından 18.04.2007 11:33:35 tarihinde düzenlendi.
ne olursa olsun ,kim olursa olsun hiçkimsenin bu sekilde buradan gitmemesi taraftarıyım..nedenleriniz vardır kesinlikle kendinize gore..yınede gıtmek yerine ara vermenizi tercih ederdim..bu kapılar sonuna kadar acık nede olsa,donerseniz yıne kaldıgınız yerden
şimdilk güle güle...
Sayın gaijin teşekkür ederim.Bir anlık yanlış verilmiş bir karardı okuyanlarında zamanını aldığım için özür dilerim.
Neysee! Döndüm ama yine aranızdayım.
SAYGILAR
Nereye gidiyorsunuz yav...
Şurada amatör fotoğrafçılığın tadını çıkartıyoruz,paylaşımlar yapıyoruz...
Gün oluyorki benim diyen profesyonelden bile iyi işler çıkarıyoruz...
Tek karımız fotoğrafları,duygu ve düşüncelerimizi paylaşıp mutlu olmak...
Sizi kim yada kimler neden üzdü bilmem ama siz dahil kimsenin gitmesi taraftarı değilim...
Sayın,logy teşekkürler.Yok,yok zaten bir yere gitmiyorum kesin kararım dı ama kıramadığım arkadaşım,dostum var.
Düşüncelerinize de katılıyorum Paylaşınca herşey güzel.
Saygılar.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Afrika'ya Gidiyorum.. Tavsileriniz.....
23 Oca. 2014, 13:21 mutation
3305124 Oca. 2014, 18:09
kesim00 -
Kursa Gidiyorum Daha Makinem Yok Tavsiye
12 Şub. 2012, 21:59 emilce
22464126 Şub. 2012, 11:40