Fotoğrafçılık Forumları
Galatasaray Taraftarinin Tepkisi
Bir Fenerbahceli olarak cift yol yaptik,duble yaptik,arenayi biz yaptik diyen kendini begenmislere yada sonradan gormelere guzel bir gece yasattiklari icin tesekkuru borc biliriz...Ananida al git diye slogan atsalardi bence daha guzel olurdu.
Buda 3-5 tane isliklayan.Arenada sesleri 1000 kat daha cok cikti,yoksa 3-5 capulcu dedikleri.Fener,BJK,Cim-bom 3 tane iste...
PANCTOM emmi NEBİÇİM İzmir lisin sen yaw. Ya izmirli gibi gonuş yada heç gonuşma. Gevur izmir muabbedini biliyon demi. Geçende Pazar emmide demişdi zati Yonan izmirde 3 buçuk yıl galmış deyyi.
tepkisini maç oynanan bir yerde koymak spora siyaset bulaştırmaktır.orda sadece spor konuşulmalıdır. dışarda bekle, staddan çıkarken istersen yumurta at yuhala ne yapıyorsan yap.fakat spor centilmenlik yeridir.orası yeri değil kime yapılırsa yapılsın, yapanlar ahlaklıca davranmamış olurlar,centilmen değiller.tinerciler yaptı sanıyorum bu işleri gs ya mal edilemez.
atatürk kurtuluş savaşını bitirdikten sonra paşalara şöyle söyledi.siyaset yapacaklar üniformalarını çıkarsınlar.1960 ihtilaline kadar asker ve subaylar oy bile kullanamıyordu.atamız yasaklamıştı askerin siyasetle uğraşmasını.aynı durum spor içinde geçerlidir.
çok çok tehlikeli spora siyaset bulaşması
anlıyana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
ben öyle bişey demedim.
Pazar emmi sen Tansöz Nesrin Topkapı yı biliyonmu. Nasıl gıvırttıyodu demi
Pazar emmi ne diyon Telefonmu açem kime açem
emmi boşver hala almadın a700 ü. neden.
emmi hata sende keza.
çek ile satsa idin şimdiye çekin vadesi çoktan gelmiş idi.
ya sen paranı almış idin yahut ben paranı almış idim çek tahsilat mertebesinde.
SEnde haklı mukabilisin. Yada hep beraber 2. manisa seferine çıkmış idik.
İlgili olabilecek konular
-
Fenerbahçe Galatasaray Derbisi Üzerine..
20 Mar. 2018, 14:14 pizarro
1138924 Eyl. 2018, 15:52
fotocukaya -
-
Galatasaray Lig Den Düşermi?
10 Nis. 2011, 20:58 bahattinakkaya
27681411 Oca. 2012, 22:57
bahattinakkaya -
Galatasaray 2011 Psd Ve Jpg Takvim
31 Ara. 2010, 23:37 abdispower
1479602 Oca. 2011, 12:43
karinca_52