Fotoğrafçılık Forumları
Gaijin Dedektiflik Bürosu:)
DEDEKTİFLİK BÜROMUZ GÜN GECTİKCE BUYUYOR...HATTIMIZA İHBARLAR YAGIYOR..BERNA87 İSİMLİ GUZELLER GUZELİ VE USTA FOTOGRAFCI YARDIMCIMIZDAN GELEN İHBAR DOGRULTUSUNDA YAPTIGIM ARASTIRMADA,FOTOKRİTİK ADLI SİTEDE YAYINLANMIŞ BİR CALINTI FOTOGRAFIN İZİNE ULASTIK..SINIRLARIMIZ DISINDA GELİŞEN BU HADİSEYİ ELE ALIP ALMAMA KONUSUNDA YAŞADIGIM CELİŞKNİN ARDINDAN KAMU YARARINIDA GOZETEREK KİŞİYE
-"DUR DEDEKTİF,BU FOTOGRAF GOOGLEDA VAR" DİYE BAGIRDIM ODA BANA
-"FOTOGRAFI GOOGLEA BEN EKLEDİM SİL YORUMU SERT KONUSURUM" DİYE CEVAP YAZDI..
-"BENDE KABALIGIMI AFFET EXİFİ YANINDAMI" DEDİM..KENDİSİ SORUM KARSISINDA ONCE AFALLAYIP SONRA
-YONETİME YOLLADIM.SEN KİMLE UGRASTIGINI SANIYORSUN AHBAP..YONETİM SENİN HAKKINDA GEREKENİ YAPACAK,KORU KENDİNİ" DİYE BI CEVAP YAZDI..BENDE
-İYİ OZAMAN YORUMUMU SİLİYORUM,YONETİMDEN CEVAP GELİNCE HABER VER" DİYİP,BÜROMA DÖNDÜM
BİRAZDAN MAİL KUTUMA GELEN MESAJDA " TEŞEKKURLER GAİJİN DEDEKTİFLİK BÜROSU,SİTEMİZİN İTİBARINI KURTARDIN,BİRİNİN ONA DERSİNİ VERMESİ GEREKİYORDU ZATEN" YAZILIYDI..
GOREVİMİ YAPMANIN VERDİGİ RAHATLIKLA RAPORUMU YAZIYORUM...
TESEKKURLER BERNA,SEN OLMASAN BEN BUNU BASARAMAZDIM..TESEKKURLER KÜÇÜK GÜZEL KIZ
OLAYA KONU OLAN FOTOGRAF,AYNI ZAMANDA BIRKAC AY ONCE BERNANINDA AVATARIYDI...
sen nerde yaşıyosun fokss?
adada heralde
valla, muğla, milas, ören, türkevleri köyünde
neyse size iyi geceler, ben kaçtım...
iyi geceler
ya harikasın ya bu çalınrı fotoğrafları nasıl buluyosun sırf senin bulamayacağın bir çalıntı fotoğraf yükleyecem kafama koydum.
İlerde bu dedektiflik işini buyütürsünüz belki.Başarılar dilerim.
gaijin tbrkler abicim uluslararası calısıyosun..yakında dört bır yana subeler acarsın..
sitede çalıntı fotoğraf bitti tabi başka sitelere zıpla ohhh ne güzel netfoto.. bırakmadınki kimseyi kıydın hepsini şimdi başka sitelerde aran dur çalıntı var mı diye.. bikaçtane birakır insan dimi...
bu arada dondurmam gaymakın dvd si bile çıktı abi ne cd si... ya da bu konuya yorum yazmakta ben çok geç kaldım...
gaijin ne zaman başlayacan bana bilgisayar kursu vermeye..
İlgili olabilecek konular
-
Gaijin-musti35-kheer Veyorumcu Arkadaşla
19 Nis. 2011, 21:50 halilceyhan
6170506 May. 2011, 17:18
halilceyhan -
Canon Powershot Sx-20 İncelemesi@gaijin
23 Kas. 2009, 03:16 gaijin
231103206 Eyl. 2010, 15:03
pazarbey -