Fotoğrafçılık Forumları
Fuji Nin Çekirdeklerine Çöken Sakalar !
Merhaba , uzun bir süredir giremiyorum siteye, foruma... internetsizliğin gözü kör olsun... neyse uyanık kardeşim halletti, yavaş mavaş giriyorum artık... neyse konuya geleyim, dünya kupası finalinde keyifle çitleyeceğim çekirdeklerime sakalar üşüştü... bahçemizdeki ayçiçeğinde bir tane bile çekirdek bırakmadılar, çitlediler vallaha emmiler... hani kovalamasını bilirim ama, hüsmenaga hocamın kuş fotolarına ve panctom abimin aşıladığı hayvan sevgisine binayen ben de ellemedim kuşları.. fotolarınını çektim gizlice... olan bizim ayçiçeği keyfinde dünya kupası finaline oldu... neyse zaten arjantin de elendi...
asıl haber şu, ben fuji yi kardeşime devrettim... artık kanoncuyum, bu haftasonu geliyor 550d ... ne oldu şimdi bizim fujiciliğimiz de bitti mi merak ediyorum ?
buyrun hırkız "saka" lar :
afiyet olsun
Fuji sakalrı falan bıurak ta söyle bakayım..sen halen daha atanamadın mı ypoksa
atansam bu sakalarla uğraşır mıyım hocam ... ah ah... sakalım ağardı... neyse haftaya giriyorum sınava, dua edin...
eraycanlı alacağın olsun, yediler diyom benim çekirdekleri
selam !
ee yemiyenin malını yerler işte böyle
Böyle dalından dalından çekirdek yemeyeli haylı zaman olmuş, canım çekti. Afiyet olsun sakalara.
canım çekti şimdi benimde
oh olsun. dünyanın en çok zarar ettiren ayçiçeği.
möhüm deelll... bizim tarlada , mısır var, onları közler yerim finalde...
aman saka lar duymasın
ufacık kuşlar, nerelerine yiyiyorlar bi annasam
senin benim gibi çitliyor... kabuğunu ayıklıyor, içini yiyor... ayçiçeğinin altı kabuk dolu
babam da baktı " kim yemiş bu çekirdekleri, bir yakalarsam o veledi ..." gibisinden bir şeyler dedi...
saka dedim yiyen, anlamadı
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2133515 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Fujifilm Finepix S2980 Kullananlar Bakabilir Mi?
28 Eyl. 2020, 15:49 rojinrojout
2293927 Mar. 2022, 07:25
sametonsuz -
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi
30 Oca. 2022, 11:23 miratcenk
0134330 Oca. 2022, 11:23
miratcenk -
-
Fujifilm Finepix S2995 Marka Fotoğraf Makinesi
17 Eyl. 2021, 17:34 elifcokuc
0213517 Eyl. 2021, 17:34
elifcokuc -