Fotoğrafçılık Forumları
Fesatçılar Derneği !!
#gurhan_87' tarafından 23.11.2008 22:09:39 tarihinde düzenlendi.
evlenmek istiyormus ondan bahsediyordu.. Utandırdılar cocugu..
o zaman zamanında kont'a verdiğim evlenme isteğini ebeveynlere anlatma taktiklerine sen de bak gurhan
işe yaradı mı kont bu arada???
bezdiriyorlar insanı böyle...
yaramadı. Çünkü ikna etmem gereken kişiler ailem değil ki.. benim sorunum kızlarla.. sen o konuda tiyo ver
evlenmek istiyorum kız bulamadım...
kont şimdi sen kızları tavlamak için yemeğe davet ediyorsun ya kuru fasülyeciye. orda kıza az pilav üstü kuru söyleyeceksin. sonrada aniden kızın az pilav üstü kurusuna kaşığı saplıyorsun.
anlamadığın nokta olursa sor gene.
eğer pilav az gelir de kaşık saplanmazsa o zaman paraya kıyıp tam pilav söylüyorsun kıza. yanında ayranı söylemezsin yine aynı paraya gelir.
kaşık yokki.. Sorun burda işte.. ben banarak yiyorum..
afiyet olsun... :D
yemeğe götürmeye kadar herşey tamam, okyan doğru söylemiş. ama gerisi öyle değil...
pilav^kuru da söyleyebilirsin (^ üssü demek artizim ben) mütakbel yenge onu yerken arkasına geçip sandalyenin sırtından tutup yere yatırıyosun. sonra hanfendinin ayakları havaya dikilince ayakkabılarından tekini kapıyosun (tercihen sağ ya da sol) ayakkabıyı önceden ayarladığın cebindeki çekiç ve çivi ile restoranın kapısının eşiğine çakıyosun (daha sonra çekici garsonlara karşı savunma aracı olarak da kullanbilirsin) sonra gidip önünde diz çöküyosun. gerisini ilerde anlatcam buraya kadar gelebildim level atlayamadım.
İlgili olabilecek konular
-
Anadolu Yakasında Fotoğrafçılık Derneği
01 Ağu. 2010, 00:38 saksay66
3220910 Ağu. 2010, 15:54
istanbul_f -