Fotoğrafçılık Forumları
Faydalanın Ve Faydalayın
arkadaşlar ben film hastasıyım ve arşiv yapıyorum herkesin hayatında mutlaka çok beğandiği bir film vardır rizden ricam bugüne kadar en çok beğendiğiniz
filmin ismini yazın şimdiden teşekkürler...
Denzel Washington severseniz, John Q.
1900 efsanei diye bir film...
gemide terkedilien bir çocuk; onun hayatı boyunca hiç karaya ayak basmadan gemide yaşamasnı ve çok usta bir piyanist olmasını konu alıyor. hatta caz müziği icat eden bir siyahi adamla düello yapıyor ve o düelloyu adamı rezil ederk kazanıyor... Bir kıza aşık oluyor ama bir türlü açılamıyor, karaya çıkmaktan korkuyor...
YA SİZİNKİSİ NEYDİ?
#gurhan_87' tarafından 07.02.2008 12:12:58 tarihinde düzenlendi.
Forrest Gump
İyi Kötü Çirkin
Pi
Memento
16. Raund
1900 Efsanesi
Güneşin Karanlık Yüzü
Lost Highway
Muholland Dr.
Kirli Harry
Kagemusha
Kadın Kokusu
Guguk Kuşu
.
.
.
bu böyle gider, izlediğim ve aklıma gelen filmleri yazsam, çok uzun sürecek, ben arada girer yazarım birkaç iyi film... üniversitede 5. senem, 1. sınıftan beri film seyrederim, çok geniş bir arşivim var....
bu filmde mükemmeldir,
esaretin bedeli
Habipishanede geçen mükemmel bir öykü. kesinlikle izleyin...
alında ben bir korku filmi hastasıyım... piğyasadaki tüm korku filmlerini izlemişimdir ama size daha ağır ve etkili senaryoları olan filmleri önermeyi seçtim.. herkes benim gibi korku hastası olmayabilir diye :D
Patrick Schwize ve Demi Moore'un oynadığı " Ghost " adlı filmi(1990) ve meg ryan ve nicholas Cage '' Melekler Şehri ''.
Ferhan şensoy '' Pardon ''
#ghost' tarafından 07.02.2008 20:02:03 tarihinde düzenlendi.
teşekkürler devamını bekliyorum ilgilenen herkese teşekkür ediyorum
leonu cok severim,
infernal affairs diye bir üçleme var,hollywood versiyonu departed (jack nicholson leonardo di caprio vs oynuyor.)
kagemusha (dublör) guzel bir filmdir ama size nekadar hıtap eder bilmiyorum
guguk kuşu -jack nicholson
shining -jack nicholson
ilk aklıma gelenler.
Hiç bir zaman unutamayacağım..Beni en çok etkileyen..Sahnelerini düşümndükçe gözlerimin dolmasına neden olan iki film..
Dersu Uzala-Akira kurosavanındır-
Diğeri de
Çağrı...
Çağrıyı izlemeyen yoktur zaten..Ama Dersu Uzala'yı çok kimse bilmez..Oscar ödüllü 1978 yapımı muhteşem bir filmdir..
Doğa aşığı iseniz mutlaka izlemelisiniz.
resident evil serisi..