Fotoğrafçılık Forumları
Evleniyorum
Tüm Dostlarım Davetlidir
#dunesea' tarafından 31.10.2006 12:22:43 tarihinde düzenlendi.
Hayatın her anının tadını çıkarabileceğiniz, paylaşabileceğiniz, kavga edebileceğiniz, gözlerinizle konuşabileceğiniz,mutlu ve uzun bir evlilik dilerim
Evli ve Mutlu Erkek!!!
Allah mesut etsin . bi yastıkta kocayın emi
Eraycanlı sıcak yaklaşımın için teşekkür ederim.Ankarayada gelirim muhakkak.O zaman gösteririm ben sana teleyi.
DUnesa kardeşim. Sen artık evli ve slr alamayacak bi adamsın.Onun için benim kompağıma laf söyleme.Büyük te konuşma.
Göreceksin gününü.
Potansiyel müşterim benim. [>:D
allahım millet kafayı kırmış beni görmedinmi olum evlendik hayatımız karadı. git işine.
abi nişanlı bir olaraktan, evli bir dostumun bana tavsiyesi...
bir dakika bile uzaklaşsan evlilikden faydana...
ALLAH mesut etsin duası boşuna deyil yani..çünkü mesut olmaman için çok engel var önünde
DUnesa kardeşim. İnşallah geliyorum. Bütün günh planım öyle idi. Fakat şu anda ölümlü bir trafik kazası oldu. İnşallah ifadeleri yetiştiririz.Bİliyorsunuz ilçemde tek avukat benim ve bu nedenle 24 saat nöbetçiyim. BUnlara girmek zorundayım. İnşallah yetişirde son araba ilede olsa gelirim.
Sevgili dunessa Allah mutlu mesut etsin..hayırlı olsun..Tebrikler (yahu başka hoş söz var mıydı ki söylemediğim )
YEtişemedim.
selam en bi fenerli kardeşim.. her ne kadar uzundur forumlara katılamasam da nikah haberlerini okuyacak kadar da giriyorum siteye hatta 3 tane de fotograf koydum galeriye...
Erdemciğim, bu en güzel gününde yanında olamadığım için affet.. oraya gelip mutluluğunu paylaşmak hatta birkaç poz da olsa karelemek çok isterdim... dilerim günün birinde belki sahil yolunda yürüyüş yaparken veya fener tribününde karı koca avaz avaz şampiyon fener diye bağırırken karşılaşırız... beraber geçireceğiniz upuzun yılların her anında mutluluk ışığınız bol olsun...
sevgiyle kucaklıyorum ikinizi de... [>:D
Allah mesut etsin...