Fotoğrafçılık Forumları
Evet Mi Hayır Mı?
Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?
hekır neler yazmış bir de ,, de mi..
yazmış keza.
okyanus emmi ççiek ölüm orucuna başlamış. akşam avukat kızı vardı bi kanalda. çiçek kesinlikle tahliye edilmeli.
Kız avkat değil daha,avkat çıkacak,okuyor gali..
emmi okumuş da sıtac yapıyor galiba.
lakin allah için güzel bir kız
Yani daha tescilli avkat değil gali.,diğer ebeveyni avkat imiş..
Kim dedi geçende; Ke.Eviren zevk içün mü örfidare yaptı diye, hiç mi o dönemin liderlerinin kabahatları yoktu, dedi de biri tevelerde..
emmi esas kabahat zaten o dönem örfi idareyi yapanlarda.
bakma sen dünkü bebeler o günleri bilmediğinden asker düşmanlığını marifet saymakta.
memleket batmış iç savaşa sürüklenmiş üniversitelerde sokaklarda her gün onlarca insan öldürülüyor.
bilmez emmi bu bebeler. lakin biz evde pencerelere kum torbası yığılmış mukabili oturur idik köy mukabilinde bile.
Şimdikiler bilmiyor tabi..O günlerde olsalar ne ederlerdi bilemeyiz,, sokakta yürürkene hoop cemseye atarlar götürürlerdi, ya metirise ya da Silimiye gışlasına..
şimdi milletin altında cep ve elinde bilgisayar internet,, izle babam izle,,yaz çiz hep..
O zamanlar eskiden,iyi bir Unvrst de oku da iyi bir iş bul da göreyim bakayım..
Okyanus o zamanlarda stokçular da epey stoktan para kazandı de mi, hiç bişi olmazdı raflarda.
evet emmi sana yağı bulunmaz idi.
sana yağı bulunmazdı da bana yağı bulunurmuydu sanki.
zihohahi.
emmi bu espiriyi kırsallı gülsün uykusu kaçsın diyende yaptım.
lakin hep uyumakta adam. o kadar uykuyu nereden bulur ise.
Gayınnatasında uyuyor şimdi gene sedir üstünde hâla.Hep uyuyor..Yedi şüşelerdeki yukucuemmide uyur idi ama Anytl da damlataş mağrasında çalışır kazma sallar ayakta uyur idi o da,kukuletası ile..
Taki pamık kızı görene kadar,ondan sonram ne uyku kalmış idi onda ne de iş ve amel..
Pazar emmi gecen günü dediydin [ Sen hala resmi tarihemi inanıyon ] deyi . Emmi bizim bilmedimiz başka bi tarihmi var Bak benim elimde 1931 yılında basılmış kitaplar var onlardada istiklal harbinin nasıl yapıldığı neler neler olduğu yazıyo. [ A 7yüz bende olsa idi foturafını goycedim kitabların] Hinci ogünleri yaşıyan nesil gitti ondan sonaki nesilde gitti toprak oldu ogünleri bilen galmadı. Şinci biz bu yeni neslin kulakdan duyma bile olmuyan Kendi menfaatlerine göre yönlendirdikleri Tarihemi inancez.
İlgili olabilecek konular
-
Hüseyin Ceyhan - Erol Çöke Sarı Yazma Yakışmazmı Güzele
04 Ara. 2024, 19:43 prodersler
07104 Ara. 2024, 19:44
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
019302 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
021705 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077404 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fotoğraflarımıza Bokeh Ve Havai Fişek Efektleri
02 Kas. 2017, 15:26 prodersler
1493509 Haz. 2023, 19:01
havaifisek -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1124828 May. 2023, 14:11
fdiker -
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı