harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Evet Mi Hayır Mı?

Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?

Tarih: 25 Temmuz 2010, 02:36 - İp: 78.***.**2.255
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Pazar emmi sana SOMA kömürü yollayalım yüksek kalorili keza 2 ton yeterli Dumanı bilem yok. Çek mukabili verririz sana

Tarih: 12 Ekim 2010, 23:28 - İp: 78.***.**2.19
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi aldım keza üçkağıtçı somalıların kömüründen. Keza fındık yerine toz göndermişiniz. Ayıp ayıp valla.
2 ton kime yatcek hem. Sen burayı manisamı sanıyon. eksi otuzdört idi 2 sene önce -34.

Tarih: 13 Ekim 2010, 13:31 - İp: 78.***.**9.159
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Pazar emmi haklı olabilirsin. keza türkiyenin ticari ahlakı en bozuk yeri İzmir nen Turgutlu. Burlarda hiç kimse ne sözünde durur ne borcunu öder. Bizim buralarda Gemisini yüzdürü bilen esah kaptan sanada toz kömür yollamışlar yollarlar inanırım dorudur

Tarih: 13 Ekim 2010, 22:47 - İp: 78.***.**2.19
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

naparlar çekle bişeylermi alırlar.

Tarih: 13 Ekim 2010, 22:59 - İp: 78.***.**1.43
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Size vermediler mi kömür

Tarih: 14 Ekim 2010, 19:54 - İp: 78.***.**6.82
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Vermişler pzremmiye kümür vermesine de gidip tozunu vermişler gali..Onda bile şansı yok zira..

Tarih: 14 Ekim 2010, 21:17 - İp: 88.***.**7.147
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Kömür varseler bilem almam. Alanlar var bedava kömür belediyeden. Emmi çek verildimi mecbur ödeniyo Kırmızı çizgi mukabili. Geçen günü bi esnaf arkadaşa 2 dene Traktör Şaftı lazımmış Şaft yapan firma İzmirde. Tanesi 550 tl gibi. Bizimki bi plan yapıyo Gıyı komşusunu dolandırmak için. Sabah sabah geliyo gomşusuna Ben izmiri gittim şaftçıya 1100 tl verdim ama hazırda şaft yokmuş 2 günü gadan çıkçekmiş Şaftçı dedikine Sen turgutluda falancadan 2 şaft al işini gör biz ona şaft gönderriz 2 dene dedi deyyo. Şaftçının itibarı böyük dediği oluyo bu camiada. Bizimkide he tamam tamam zaten benim gıyı gomşum deyyo şaftçıya güyya. Ondan sona dur ben seni şaftcıynan görüştürem telefonnan deyyo Daha önceden ayarladıgı birini arıyo telefon açılınca Al telefonu Şaftçı görüşçek deyyo Telefondaki zat ben şaftçı yusuf Onlara 2 şaft ver ben ödemeyi aldım Şaftlar yetişmedi ben sizecuma günü 2 şaft kargo yaparım diyo . Ondan sona 2 dene şaft o yandan bu yannı geçiyo . Ondan sona bizim uyanık şaftları takıp makineleri satıyo para zati bi gün dürmuyo cepde gırtla gadan borc. iyi iyide bu iş 3 gün sona ortaya çıkıyo Şaftları kaptıran arkadaş izmirdeki şaftçıyı arıyo ne oldu bizim saftlar gelmedi ya deyyo Şaftçıda ne şaftı ne parası ben kimselen telefon görüşmesi bilem yapmadım deyyo. Ondan sona herkes hiç bişey olmamış gibi yine işine bakıyo Oizmirdeki şaftçıda bu bizim uyanığa yine parasınlan şaft veriyo O iki şaftı kaptıran arkadaşda hiç sesini çıkarmıyo Çünküme herkesin Arkası Çöpelli. İşte emmi biz böyle ortamlarda iş yapıp para gazanıyoz Burlarda

#tesfiyeci' tarafından 14.10.2010 21:57:52 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Ekim 2010, 21:22 - İp: 78.***.**2.19
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bunlar hep ak pertinin yüzünden.

Tarih: 14 Ekim 2010, 22:09 - İp: 78.***.**1.43
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Pazar emmi ni demek istiyon. Açsanya biraz . AKEPE üçkaatçılıkmı öretiyo millete

Tarih: 14 Ekim 2010, 22:36 - İp: 78.***.**2.19
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

eknomik sebeplerden emmi.

Tarih: 14 Ekim 2010, 23:39 - İp: 78.***.**1.43