Fotoğrafçılık Forumları
Ev Arkadaşı Lazım
Bana bir ev arkadaş lazım.. Kayseri'den..
atakan bey teessüf ederim, böyle güzide üyelerin olduğu bu nezih sitede, bu şekilde düşünmeniz beni çok üzdü. arada kontrast gibi tasvip etmediğim üyeler olsa da, siteyi yanlış tanımışım galiba
Valla kimseyi zorla tutmuyoruz der bence patron bunu duysa
ne konuşuyonuz burda.
evet eray bey
beğenmiyorsanız gidin efendim
kucak kelimesinden ısıtma sistemi aklınıza geliyorsa
kucak kucak der demez şofbeni ateşliyorsanız ben ne yapabiirim...
hayret bişiy...
neyse ben şimdi çıkıyorum ağır ağır gideyim eve doğru... iftar anca olur, olmadı bi kucak pide alırım giderken mis gibi...
benim fotoğrafa başlama hikayem de güzel bir hanfendi yüzünden oldu sevgili dostlar. bir zamanlar yine remayözcü olarak çalıştığım tekstil firmasına gelen güzel bir bayan, deneme kabinini kullanmak istedi, ben de kendisine yerini gösterdim. o günün ertesi sabahı uyandığımda, içimde çok değişik bir duygu vardı ve yaptığım ilk iş, küçük, daha sonra kendisine "kompak" denildiğini öğrendiğim bir fotoğraf makinesi almak oldu. saygılar sevgili fotodaşlarım.
benim de fotoğrafçılık hevesim henüz 3 yaşlarımda başlamış, öyle anlatırlar.
mahallemizin büyük abileri biz küçüklerden herhangi birisine hadi bir fotoğraf çek bakalım derdi biz ufaklıklarda sağ elimizi yumruk yapar başparmağımızı işaret ve orta parmağımızın arasından çıkartır sonra yumruk yaptığımız sağ elimizi sol elimizin baş ve işaret parmağı arasından hızlıca çıkartırdık sol elimizin avuç içi hızla sağ kolumuzun iç kısmına çarpar ve böylece deklanşöre basılırken çıkan sese benzeyen bir şlakkk sesi çıkartırdık mahallenin abileri bize gülerdi falan..
neyse sevgi ve ışıkla kalın..
Eray sakın o kompakt makineyi o kabine koydum ve.....deme
hikayene bayıldım tatar fotodaş,o ses kulaklarımda yankıdır ezelden
tatar demek aynı yaşlarda başlamışız...
sevgili atakan bey,
bir konuya açıklık getirme ihtiyacı hissediyorum. biz jeotermal sistemle ısındığımızdan şohbeni ateşleme ihtiyacı duymuyoruz. sürekli olarak ateşsiz bir şekilde sıcak su kullanabiliyoruz. benim şimdi jeotermal sistemin boyler'ini kontrol etmem gerek. 1 saat sonra aranıza dönmek niyetindeyim. ateşiniz bol olsun.
İlgili olabilecek konular
-
Sürücü Sertifikası Sorgulama E Devlet'ten
22 Eyl. 2024, 15:52 prodersler
023422 Eyl. 2024, 15:52
prodersler -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
026908 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
-
Emekli Dijital Kimlik Kartı Oluşturma E Devletten
09 Tem. 2024, 03:41 prodersler
035409 Tem. 2024, 03:42
prodersler -
Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim
19 Şub. 2023, 21:31 serdar102
040919 Şub. 2023, 21:31
serdar102 -
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0138409 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
080430 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -