Fotoğrafçılık Forumları
Dünyanın En Komik Fıkrası
''2 avcı avlanmaya ormana gitmişler avcının biri hastalanmış ve bayılmış diğer avcı hemen acil servisi aramış sekreter
-arkadaşınızın ölmediğine eminmisiniz,demiş
avcıda çekmiş silahı vurmuş
-artık eminim
''
bu dünyanın en komik fıkrası seçilmiş yorum sizin
deli fikralarini unutmamak lazim..onlarda cok komik oluyo
çok komiktiii
BEAAAA
dünyanın en komik fıkrası seçilecek kadar sıkı bi fıkra değil bence.zaten fıkralar da anlatan şahısa göre komiklik kazanır kanımca.
BUNU BILIYO OLABILIRSINIZ...Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu >Temel'e >sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah >desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam>yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam:Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 >metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!" "
BUNA GÜLDÜM İŞTE ÇOK İYİDİ SÜPER
fotomakro ilki güzeldi be sağol
Birde temelin "Noşat" fıkrası var bilirmisiniz?
anlat anlat
Temel Afrika'ya safariye gitmiş. İlk günün sonunda gece otelin lobisinde avcılar konuşuyormuş. İngiliz ben bugün 1 gergedan vurdum demiş. Fransız ben de 1 aslan vurdum demiş. Temel de ben de 1 noşat vurdum demiş.
İngiliz ile Fransız anlamamış ama cehaletleri belli olmasın diye de sormamışlar. Ertesi gün yine ava gidilmiş gece yine toplanmışlar. İngiliz ben 2 kaplan vurdum demiş. Fransız ben de 1 fil vurdum demiş. Temel ben 4 noşat vurdum demiş.
İngiliz dayanamamış sormuş:
- Kusura bakma ama noşat nasıl bir şeydir? Bunca yıllık avcıyım hiç duymadım.
Temel de:
- Ben de ilk defa burada gördüm. Kara kara bir şeyler insana benziyorlar. Ellerini kaldırıp no shot, no shot diye bağırıyorlar.
illa ki dürtüyorsunuz insanı şimdi uzun süreli belleği kontrol ediyorum ilk geleni yazacam
temel dursuna demiş:git bak hele arabanın sinyal lambası yanıyor mu?
dursun:yak bakeyum.
temel yakmış
dursun:valla yani-söni yani-söni
idare edin
İlgili olabilecek konular
-
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
04419 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa