Fotoğrafçılık Forumları
Dualarınızı İstiyorum
insan hayatı çok ilginç... ummadığın şeyler gelebiliyor başına ya da hiç beklemediğin... bir süredir aranızda değilim.. çünkü bazı sağlık problemlerim vardı...ve bu hafta muhtemelen bir ameliyat geçireceğim...bir çok dost kazandım bu siteden... sizlerden DUA istiyorum sadece ve sadece samimi dualRINIZı istiyorum
burkay bugün bana hep kzııyorsunuz ağlıycammmmm
neyse teşekkürler
bir sağlık personeli olarak o doktor arkadaşımızı kutluyorum gerçekten yapılması gereken en doğru şeyi yapmış ancak insan psikolojisi her zaman böyle durumları yaşamadığı için bahar hanımın da bünyesi alışık değil bu tür durumlara ve çok kötü bir ruh haline girmiş. gerçekten de zor bir durum. ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
SENİ ARAMIZDA TEKRARDAN GÖRMEK ÇOK GÜZEL
Ulan o kadar dua ettiydik,yabana mı gitti şimdi hepsi?
Şaka şaka,çok sevindim gerçekten
bahar hanım kardeşimiz..ağlamak iyidir,sevinçten ağlamakta iyidir..geçmiş olsun..bundan sonrası mühim olan..yaşandı-geçti-bitti..ufak-tefek (yazmak kolay meselesi değil verilmiş sadakan varmış)üzülmeler olacak tabii..iz kalmasını gerektiren hiç bir şeyde yok..Allah tan sağlıklı hayırlı-huzurlu ömürler vermesini niyaz ederim...
hoşgeldin baharbahar
sevindik, bir an önce moralini düzeltip aramızda olmanı dilerim...
çok teşekkür ederim hala güzel dualar eden sizlere )
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı ömürler versin inşallah
bu arada hepinizin geçmiş kandilini kutluyorum
siteye uzun zamandır girmiyordum
geçmişolsun bahar umarım şimdi iyisindir ,
dualar senınle... yenı ogrendım affet lutfen
İyi dost,
Gerçek dost,
Hastalığını şimdi, siteyi izleyen bir dostumdan duydum.
Ben de ne yzık ki eşimi kaybettim geçen ayın 25 inde.
41 yıllık dostumu, yoldaşımı kaybettim.
Sana en içten dileklerimle geçmiş olsun diyor, selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
M.Nevzat ALAN
Geçmiş olsun bahar.Evet fiziksel olarak problemin kalmamış şükür.Ama yaşadıkların kolay değil kimse için kolay olmazdı zaten bu yüzden piskolojini anlayabiliyorum.
Düşündümde yinede bunları yaşamış olman sana eminim piskolojini bozması dışında farklı şeylerde katmıştır.Senin yaşadıklarından daha farklı belki daha vahim şeyler gördüm.Bu hayatın anlamsızlığını anlatır gibi yaşattı..Belki bunu anlamak için onları yaşamak gerekmiş.
Büyüyoruz
Olgunlaşıyoruz
Kariyer yapıyoruz
Ev kuruyoruz
Yaşlanıyoruz
Ama sonunda herşey bitiyor(er yada geç)..
Bu saydıklarım arasında herşeyin biteceğini düşünüyoruz ama herşey bittiğinde ne yapacağımızı düşünmüyoruz..
Yani yaşadıklarımızın herbiri aslında mesaj değerinde.
Kimi bellli bariz kimi gizli saklı..
İlgili olabilecek konular
-
Lisedeyim Ve Fotoğrafçı Olmak İstiyorum.
07 Ağu. 2011, 15:48 teferrac
52144310 Nis. 2021, 17:26
clasic -
-
Evde Vesikalık Çekmek İstiyorum
11 Şub. 2020, 14:02 cihat çapa
10475921 Eyl. 2020, 17:10
kadir_150 -
Kupa Baskısı Hakkında Bilgi İstiyorum
11 Oca. 2020, 13:26 speedtroller
1214019 Haz. 2020, 11:38
cem123 -