Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Var Ama Böyle Makro Yok
Arkadaşlar sitemizde pekçok Dslr ve makro objektif var.Fakat bu ayarda makro göremiyorum ben. Üzülüyorum tabi. Makro objektifi ve slr si olan arkadaşlar bre ne durursuz.
http://www.photo.net/photodb/member-photos?include=all&photo_id=6180822
gecende vardi yakaladin, korkuyo millet yakalican diye.
böyle makro yanliz hirsizlar yayinliyo sitemizde.
Pintimi evet pinti arkadaş çok sitede.Kızıltuğ alsana bir tane ring flaş. Alsan bak neler çekersin o zaman. MEmleket ağzına kadar dolu kıllı böceklerle. ÇEkin kardeşim çekin. Ah bir dslrem olsa ah bir makro objektifim olsa.
Kıllı böcek çok.Çok ama 9500 ile netlik ve keskinlik bir yere kadar. Alın bakın kıllı kıllı. Ama o lintkei fotolarla ilgisi varmı.
Yine güzel ama evet,fotoğraftakilerle çok farkı var.Makro %70 ekipman işi demiştin dert etme elinden gelen bu kadarı
evet, bazi pinti arkadaslarin ring-flastan once alacak coook seyi var
Az kaldı alıyorum bir dslr.
az kaldı çok az kaldı...
ondan sonra kim tutar beni...
ağabey bu siteye baktım da bir hoş oldum "Rabbim ne güzel yaratmış" demekten başka bir şey elimden gelmedi. benim makro anlayışım da budur
ayıptır kardeşim diyecek sinek şimdi iş üstünde terli terli fotoğrafımızı mı çekiyorsun diyecek. pazar amcam olymposunu alır almaz bak o zaman neler yapacak
Ulan bu böyle olmayacak. Madara oluyoruz artıkın her konuda. En iyisi farklı bir isimle meydane çıkıp birbirinden merdane dslr alım konuları açmak. Kimsede şüphelenip dalga geçemez. Anlaşılıncada değiştiriveririz adımlızı.
adını değiştirsen de pazar amca IP'ten bulurlar çektiğin eklediğin resimlerden bulurlar hatta hiç bulamazlarsa yeni topicini hırsız ilan ederler pazar amcamızın fotolarını çalan hırsız diye
YAni diyorsun ki pazar amcamızın fotolarını 1 km öteden tanırız. He hheh heh Teşekkür ederim last pope evladım.
İlgili olabilecek konular
-
Sıradışı Makroculuk: Ters Lens
20 Oca. 2009, 11:47 taneryildirim
293255026 Ara. 2021, 05:16
ertugrulkoca -
-
Makro Ters Bağlama Halkasındaki Vida
19 Mar. 2021, 20:19 a.onder_x-h1
1178730 May. 2021, 13:37
karmetta -
Bütçeme Göre Güncel Dslr mı Fullframe Dslr Mı?
12 Nis. 2020, 08:34 uaemir
2329112 Nis. 2020, 23:07
mete007 -