Fotoğrafçılık Forumları
Dök İçini Rahatla İtiraf Et Huzur Bul
canım sıkılıyor ne yapsam da rahatlasam dedim galeriye takılsam benim çekemeyeceğim fotoğrafları görsem canım sıkılacak
ortaya siyasi bir konu atsam ortalığı karıştırsam bana uymaz ( en azından konuyu ben açmasam )
photoshop ta bi sürü amtör bazı şeyleri benden daha iyi bildiğini görünce daha bir morolim bozulacak
ortalığı karıştıracak 20 gün yokum desem güle güle diyen cıkmaz
ooohh be rahatladım
itiraf edin ferahlayın
#a.haydar' tarafından 08.04.2008 20:57:05 tarihinde düzenlendi.
makine cortladı yapacak birşey yok....
hımm ne diyeyim allah (!?) sabır versin. umarım yenisini hatta daha iyisini alma imkanınız olur.
teşekkürler.
itiraf ediyorum dün gece bütün trafik kurallarını fethettikkk
trafik kurallarını fethetmek. ilginç bir cümle gerçekten. sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum
saolllun varolun
ben bunun için varım...
itiraf ediyorum fotoğrafcılıktan para kazanamaya başlarsam amatör fotoğrafcı olacam
düzeltiyorum KAZANAMAMAYA olacıktı düzeltir özür dilerim.
#a.haydar' tarafından 11.04.2008 10:01:14 tarihinde düzenlendi.
o nası olcakk....
bazen çok hızlı yazıyorum cümleler eksik oluyor noktalama işaretlerini sevemedim alışamadım gitti yemeğide hızlı yiyorum zamanı boşa harcamadan korkuyorum sanırım kağıda yazdıklarımı bazen kendimde okuyamıyorum yazım cok kötü küçükken hatta orta okul sonlarına kadat misket le oynadım ruyalarıma girerdi büyüyünce doktor olacaktım orta okulda vazgectim fotoğrafcı olacam dedim bu notlatla doktor olamayacağımı anlamıştım bölgemde en iyi fotağrafları ben cekiyorum ve müşterim beni başka fotoğrafcılarla fiyat ve promosyon anlamında kıyaslayınca agrasif olup yasada yeri olan suç işleme yolunda azimle ilerliyorken son anda vaz geçiyorum.yarışmacı hicbir arkadaşa başarılar diliyeni görmedim özel bir şirkette çalışmıyorum bamyadan hiç hoşlaşmam et severim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım yahuu
KPSS'den nefret ediyorum..........malesef önümüzdeki 2.5 ay onunla muhatap olmak zorundayım....offffffffff...
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Dökülen Gül Yaprakları Actionsu
11 Nis. 2016, 16:32 prodersler
0359411 Nis. 2016, 16:33
zbkdygn -
Yeni Başlayanlar İçin Eğitim Dökümanları
12 Ara. 2011, 17:44 cagribilir
261627511 Ağu. 2014, 18:03
enesf40 -
-
Yeni Başlayanlar İçin Döküman Yok Mu?