Fotoğrafçılık Forumları
Dogruluk Mu Cesaret Mi?
Evet klasik bir arkadaş grubu eğlencesi. Oyunun kuralı belli. Herkes istedigi kişiye soru soracak. Ama önce bir fırıldak döndermek gerekiyor. Bunu çzödükten sonra sorularımız geliyor.
İlk soru benden gelsin. Rokomet.. En sonnn mmm ne zaman... yok bu olmaz.. ne sorsam.. roko hic fotograf çaldın mı?
olayı biraz açsan....
yani artık şu çalıntı olayını açsan diyorum.. cesurmusun doğrumusun... benim foto galeride aldı başını gidiyor ama sen hala gizli takılıyorsun..
benim işim fotoğraf çalmak üstelik..
benim için öncelik fotoğraf çalmak.. sonralık fotoğraf çekmek..
bide uzun mesaj verme kaygım var benim.. buda dürüstlük..
sende şimdi baskasın sor.
lamazingo daireye dahil mi..
kenarda duruyo ama şişenin ucu sanki onu göstertiyo..
eğer dahilse.. hiç fotoğrafçı sevgilin oldumu diye sorcam.. yok dahil değilse sıra atakana geçer o zamanda şey soracam.. bilgisayarda kayıtlı bir işe yada bi yerden hazır gelen tasarıma ekistradan tasarım parası yazdın mı?
yok abi tasarım parası nerdeeee baskı paralarına alsak iyi
tato ya soruyorum cevap vermek istemez ve cesaret dersen de rokoyu yanağından bir kez öpmeni isteyeceğim gelelim soruya,
kurum derken??
tato tamam öpme işini abartma bırak rokoyu da sor sorunu...
atakan tasarım yaparken yurtdısı sitelerden asırıyormusun? Bir de imageshackten fotograf çaldın mı hic tasarım icin?
imageshucktan çalmadım tabiki
diğer soru için ise çoraplarımı çıkartsam kurtarır mı?
Kurumu açıklayamam...
Konta soruyorum;
Yıldızmısın?
kurumu açıklamanı değil rokoyu öpmeni bekliyorduk zaten o yüzden böyle tuzak bir soru sordum ama siz dünden razıymışsınız kardeşim baksana kaç saattir....
yıldızım sonuna kadar. Su ana kdar yaptıgım hic biseyden pişman olmadım ben..