Fotoğrafçılık Forumları
Desteginizi Bekliyorum Arkadaslar
efesin slogan yarışmasında 3.cü sıradayım nickim yine aysell. oy verirseniz cok sevinirim.desteğinizi ordada bekliyorum.net foto ailemin oradada bana destek olacagına eminim
http://www.birbirimizebenzeriz.biz/index.asp
Biz Birbirimize Benzeriz,
efes içip kahkahalara boğulmayı severiz.
aysell ( 326 )
#aysell' tarafından 25.03.2008 00:56:31 tarihinde düzenlendi.
en güzel sloganlar mgirgininki oldu sanırım
uyuyan dev uyandi, kontrasttan hayat belirtisi
BEN BİRA İÇKİ SİGARA VB.. İÇMİYORUM ZATEN.SADECE YARIŞMAYA KATILDIM OY ATAN VE ATMAYAN HERKESE TESEKKÜR EDERİM DESTEK MANASINDA ACMIŞTIM BU KONUYU.
Aysel hanım,
Sigara ya da alkol kullanmayacağınızdan zaten şüphem yok.Konu bu da değil.
Her ne kadar iyi niyetli olsanız da yaşam tecrübeleri alkol'ün, içene de,üzerinden para kazana da yaramadığı.
Enerjinizi daha hayırlı şeylere yormanızı tavsiye ederim.Aksi halde istemeden alkol'ün reklamını yapmış oluyoruz.Ne demek istediğimi alkol bağımlıları daha iyi anlayacaktır.
Olaya şu gözle bir bakın.Bir çocuğunuz olsaydı ve ALLAH göstermesin trafik kazasında hayatını kaybetseydi ve arabadan da 3-5 efes şişesi çıksaydı yine böyle bir yarışmaya katılır mıydınız?
Anlatmak istediğim, vereceğiniz cevabınızda saklı.
İyi akşamlar..
last hope,
Bu sloganlarla beni de yarışmaya sokarlar mı acaba
bence sokarlar ve birincide olursun buradaki birinci eski birinci sigarasını hatırlattı bana
ben hepsini içerim... kimse de bişey diyemez...garip garip yorumlar yapıyorsunuz... aysel hanım bi destek istemiz... acayip acayip yorumlarla ne yapmaya çalışıyorsunuz...şu anda birincisin zaten aysel hanım iyi gidiyor...
içki içmeyene oy yok
hatta aynı memlekette olsaydık içmeye davet edecektimde...
çok uzağız
yasar bey zaten isterseniz içersiniz ve kimse de bişey diyemez bu kişinin kendi seçimidir ama şu da bi gerçek ki akılcı bi şekilde kar zarar oranı yaparsak bu tarz zararlı maddelerin reklamının yapılmasının da ne kadar doğru olduunu görürüz
bence zaten arkadaşların eleştirdiği nokta buydu..............
İlgili olabilecek konular
-
70-300 Lens İçin Tavsiyenizi Bekliyorum(nikon)
16 Eki. 2016, 18:57 ozturkmtn
3181924 Eki. 2016, 11:43
mete007 -
Arkadaslar 2ci El D-lab 1 Almayi Dusunuyorum
07 Eki. 2016, 21:08 zeplinstudioks
0149007 Eki. 2016, 21:08
zeplinstudioks -
-
Fotoğraflarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum..
20 Eyl. 2015, 18:21 rhap.sod.ic
7214915 Mar. 2016, 02:06
deniztendik -
Canon 500d ? Nikon D3100 ? Yardim Arkadaslar
21 Ağu. 2015, 11:09 yunuszz
2189512 Kas. 2015, 23:37
sinan627 -